Werken bij omgeving

WhatsApp

WhatsApp integreren met Sterc

Whatsapp is niet meer weg te denken uit ons leven. Je gebruikt het vast al om met vrienden en familie te kletsen, maar wist je dat het ook perfect te gebruiken is om contact te leggen met je klanten?

Bij Sterc hebben we hard gewerkt aan een integratie van Whatsapp in je website. Natuurlijk is er een functie om je bezoekers interessante content te laten delen, maar wij zien vooral veel potentie in de mogelijkheid om direct met je klanten te kletsen.

Websitebezoekers zijn best verwend. Ze willen bij vragen eigenlijk direct antwoord, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met een Whatsapp-integratie op je website wordt dat een stuk makkelijker. Je klanten kunnen met 1 druk op de knop direct met je appen, zonder dat je bijvoorbeeld gedoe hebt met het toevoegen van mobiele nummers.

Alle voordelen die Whatsapp nu al heeft, geven je ook zakelijk een voordeel: de kosten zijn laag, je kunt veel gebruikers tegelijk bedienen en je deelt makkelijk documenten, berichten en foto’s. Daarnaast kun je Whatsapp voor je bedrijf eenvoudig op een desktop gebruiken, dus je hoeft niet steeds op een telefoontje te zitten typen.

Maar het grootste voordeel is misschien nog wel het persoonlijke contact dat je met je klant legt. Even chatten via Whatsapp voelt al snel heel vertrouwd en niet zo zakelijk als een contactformulier of een e-mail. Zo vinden klanten je bedrijf sympathieker, wat natuurlijk good for business is!  

 

X

Interesse in zo'n WhatsApp integratie?

Wil je meer weten over zo'n WhatsApp integratie? Laat het ons weten!

Download afbeelding
X