Werken bij omgeving

Werken bij omgeving

De werken bij omgeving die voor je werkt

Een Werken bij omgeving moet het makkelijk maken voor de HR-afdeling en voor sollicitanten om met elkaar in contact te komen. Om dit zo optimaal mogelijk te doen hebben we de Sterc Werken bij omgeving ontwikkeld. Voor iedere Werken bij omgeving maken we een keuze uit de volgende onderdelen:  

Werken bij omgeving Sterc

Bespaar tijd

De werken bij omgeving maakt het efficient voor de plaatser van de vacature maar ook voor de sollicitant. We verwijderen hierbij alle drempels die een sollicitatie in de weg zouden kunnen staan maar denken ook mee om de kwaliteit van de sollicitanten te verbeteren. Daarnaast zorgen we voor slimme koppelingen met crm-systemen.

Koppelingen met alle pakketten

Koppelen met alle pakketten

Populaire vacatures hebben soms wel honderden sollicitanten. Die wil je niet handmatig overzetten naar je HRM-pakket. Daarom maken we koppelingen met alle voor jou relevante pakketten. Of dit nu Raet, Afas, ADP, Centric, SAP, Exact of nog een ander pakket is. 

Mobile first

Mobile first

Verschillende onderzoeken wijzen uit dat de vacatures meestal mobiel gezocht worden. 's Ochtends om 9 uur zoekt men nog op de desktop van het werk maar de rest van de dag geeft men de voorkeur aan de smartphone of, in de avond, de tablet. Daarnaast deel je makkelijker vacatures met mensen op je smartphone. Daarom hebben wij de Werken bij omgeving Mobile First ontwikkeld. 

X

Werken bij brochure

Meteen aan de slag met jouw werken bij omgeving? Ontdek wat de werken bij omgeving van Sterc allemaal biedt, zodat jij snel aan de slag kan! Download de Werken Bij Brochure!