Ontwikkeling Apps voor VVV Ameland door Sterc

VVV Ameland

Online boekingssysteem voor vakantiehuizen, hotels en appartementen door Sterc

Een rots in de branding

De waddeneilanden zijn populair. Ieder jaar neemt het aantal toeristen toe. Uitwaaien, zonnen, fietsen, genieten...wat een straf om werkbezoeken aan Ameland te moeten brengen! Sterc werkt al jaren samen met VVV Ameland. 

vvvameland.nl

Via het boekingssysteem het perfecte verblijf vinden op Ameland

Van social hub tot zustersite

Op de homepage zorgt de social hub van Facebook en Twitter, samen met een interactieve hotspot-kaart, voor interactie. Uiteraard ontbreken een boekingssysteem en eventkalender niet. Het boekingssysteem integreert aanbod van hotels, huisjes en vakantieparken in één overzicht. Zo weet je a la minute of er een last minute voor jou beschikbaar is. 

Android en iOs app voor VVV Ameland gebouwd door Sterc

App & Narrowcasting

We realiseerden een app voor Android, iPhone en iPad. De app draagt het Ameland-gevoel helemaal uit, voor een optimale online eilandbeleving.

Narrowcasting voor instore promotion via schermen, een webshop en live webcambeelden versterken deze beleving. Natuurlijk wordt alle content beheerd vanuit het open source CMS MODX.

Bekijk de pagina met Apps

X

Neem contact op met Hendrik Jan Hofstede

Hendrik Jan Hofstede

Zin in vakantie?

Of toch aan de slag met jouw online performance? Neem contact op met Hendrik Jan om dat laatste tot een succes te maken.

Stuur Hendrik Jan een mailtje