therme-header

Therme in iedere badkamer

Het beroemde Therme vergezelt menig Nederlander met hun badritueel. Met een grote diversiteit in geurtypes en een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten is Therme een graag geziene gast in onze badkamers. 

Sterc ontwikkelde het nieuwe Therme.nl met daarop ruimte voor de verschillende geuren en producten. Uiteraard is de site responsive. Iedere nacht optimaliseren we afbeeldingen, ten behoeve van de Google Page Speed Score. 404’s vangen we af met onze SEO Tab-plugin. De plugin zet de 404’s om in 301’s. Uiteraard hebben we de website voorzien van een veilig HTTPS-certificaat.

“Scent is the strongest tie to memory”

therme-wereldkuur

Wereldkuren

Voor een ultieme wellness-ervaring biedt Therme verschillende wereldkuren. De verschillende geuren vinden hun oorsprong in alle windstreken, van Bali Flower tot Zen White Lotus. Iedere wereldkuur bestaat uit completerende verzorgingsproducten, van handzeep tot bodybutter. De ontwikkelaars van Sterc realiseerden voor alle wereldkuren van Therme een eigen detailpagina, met ruimte voor sfeer en beleving, op https://www.therme.nl

social hub van therme

Social Hub

De verankering van de sfeer wordt kracht bijgezet door de inzet van Social Hub. Social Hub geeft social media-posts over Therme centraal weer. De berichten worden automatisch opgezocht en getoond. Bekijk de Social Hub hier.

Lancering van de nieuwe Nederlandse soap met de mannelijk acteurs

Spa

Tegelijkertijd met de lancering van de nieuwe site start Therme de sponsoring van de nieuwe Nederlandse SBS6 soapserie 'De Spa'. Check alle foto’s van de spetterende aftrap van Spa op het Insta-account therme-nl.

X

Neem contact op met Hendrik Jan Hofstede

Hendrik Jan Hofstede

Jouw online performance opfrissen?

Laat ons dat varkentje maar wassen.

Mail Hendrik Jan