Header Stertil

Stertil

Lift

Heavy duty lifts

Heavy duty lifts. Stertil Koni is er groot mee geworden. Wereldwijd werkzaam, met fabrieken in de V.S. en China en de grootste in Nederland, is Stertil de partij voor het tillen van zware transportmiddelen. 

stertil-dock

Stertil Dock

Naast Stertil Koni, heeft Stertil ook de divisies Stertil Dock Products en Stokvis Service & Equipment. Stertil Dock Products is de leidende internationale leverancier van laad- en losapparatuur.

 

Dock

Stertil Dock & Stokvis Service

Stertil Dock Products en Stokvis Service zijn naast Koni de divisies van Stertil. De eerste biedt oplossingen van hoge kwaliteit voor laadperrons en Stokvis Service is een complete service-organisatie.

Om de internationale markt te bedienen, om op cultuurniveau content aan te bieden en om het beheer hiervan praktisch te waarborgen, werd Sterc benaderd voor het bouwen van 28 centraal aangestuurde websites voor Stertil.

Domein structuur

28 domeinen

Na een uitvoerig strategisch traject, waarbij de nadruk op unique buying reasons en culturele diversiteit in content lag, werkten we een intelligente domeinarchitectuur uit. Iedere internationale afzetmarkt en elke divisie van Stertil is voorzien van zijn eigen website. Om deze 28 verschillende websites aan te sturen integreerden we één centraal CMS: MODX

Website Stertil Koni International

X

Neem contact op met Hendrik Jan Hofstede

Hendrik Jan Hofstede

Online in de lift?

Mail Hendrik Jan