Internationaal online platform Spinder

Spinder

Een blije koe is een blije boer!

Een blije koe is een blije boer! Deze visie beweegt Spinder Dairy Housing Concepts tot creatie van optimale stalinrichtingen. Comfort van de stallen is van directe invloed op het welzijn van de koe. Een dier in perfecte leefomstandigheden produceert optimaal. Dit in combinatie met veiligheid voor de agrariër op het gebied van (voer)installaties, maakt Spinder de perfecte leverancier voor welke stalinrichting wens dan ook.

Internationaal online platform

Spinder is een internationale speler op de stalinrichtingsmarkt. Het nieuwe online platform van Spinder is dan ook geoptimaliseerd voor het uitbreiden van de internationale business. In Europa wordt er samengewerkt met 52 dealers, die door middel van een ‘vind je Spinder-dealer’- functionaliteit eenvoudig gevonden kunnen worden. Iedere dealer heeft zo een eigen landingspagina, waarop klanten snel alle informatie over de dealers kunnen vinden.

Daarnaast is het platform ingericht met een multi-language-module die zich kenmerkt door het eenvoudig koppelen van gerelateerde pagina’s in het MODX CMS. Hierdoor heeft men in elke taal de juiste content voor elk product. Dit zorgt tevens voor optimale internationale vindbaarheid via Google.

Spinder Stalinrichting

Optimale productpresentatie

De moderne invalshoek in de stalinrichting van Spinder verdiende een dito online vertaling. Spinder en Sterc werken al jaren samen en in dit meest recente project hebben we ons toegelegd op een nieuwe online strategie en tactiek. Met nadrukkelijke profilering van de verschillende producten binnen dairy housing, zetten we het assortiment van Spinder op de wereldkaart. Door het ontwikkelen van individuele landingspagina’s is optimale productpresentatie gerealiseerd. De website is namelijk ingedeeld in herkenbare blokken voor de verschillende product-divisies. Op deze manier worden bezoekers eenvoudig naar het product van hun keuze genavigeerd.

Spinder is ook goed voor de koe

Pinky promise

Comfort voor de koe, comfort voor de boer, made in Holland, maatwerk en dichtbij & snelle service zijn de vijf beloftes van Spinder. Je vindt alles terug op www.spinder.nl/nl, kijk zelf maar!

X

Neem contact op met Monique Kooistra

Monique Kooistra

Wil jij jouw website anders inrichten?

Wij vervullen graag onze online beloftes

Mail Monique