Somtoday header

Somtoday

Wat is Somtoday?

Somtoday is een flexibel leerlingvolgsysteem dat zich onderscheidt door veel slimme features en een hoge mate van flexibiliteit. De ontwikkelaar achter Somtoday is Topicus, dat met de nieuwste technieken de beste ICT-oplossingen wil bouwen.

  • In 2018 zijn er 140.000 gebruikers bijgekomen;
  • En zijn 33 scholen Somtoday gaan gebruiken;
  • Wat het totaal aantal gebruikers op 650.000 brengt;
  • En het totaal aantal scholen op 190.

Ons werc

Samen met Studio Fraaj uit Rotterdam hebben we https://som.today ontwikkeld. Wij hebben ons hierbij voornamelijk op de technische ontwikkeling gericht.

We zijn begonnen met het neerzetten van een website gericht op marketingdoeleinden. Hiervoor hebben we contentblocks ontwikkeld. Dat geeft ze niet alleen de mogelijkheid om zelf de inhoud van de pagina’s te bepalen, maar ook de opbouw.

 

Om de informatie op dieperliggende pagina’s te tonen, hebben we een layover ontwikkeld. Hierdoor blijft de informatie op de primaire pagina’s kort genoeg voor bezoekers die snel iets willen weten, maar komt ook de meer methodische bezoeker aan zijn informatie. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat de content in de layover indexeerbaar is. Een ander voordeel van de layover is dat we verdiepende informatie kunnen tonen, zonder dat je de primaire pagina hoeft te verlaten.

Somtoday

Er is meer...

  • Een losstaande website voor de trainingen en workshops die ze aanbieden.
  • Implementatie van Formalicious in het CMS: zo kunnen ze zelf hun formulieren in elkaar zetten en plaatsen.
Somtoday

En ook...

  • Downloadfunctie voor whitepapers, waarbij meerdere downloads op 1 pagina aangeboden kunnen worden.
  • Door ons gebouwde koppeling met Mailchimp, zodat bezoekers zich kunnen inschrijven voor een nieuwsbrief. De voornaam gebruiken we voor het personificeren van de nieuwsbrief, de opgegeven functie voor het opbouwen van verschillende lijsten. Zo maken we de nieuwsbrief zo veel mogelijk op maat.

Trots

Met de nieuwe website en functionaliteiten is Somtoday klaar om verder te blijven groeien. We zijn er natuurlijk trots op dat we ons steentje hieraan bij kunnen dragen

 

X

Neem contact op met Monique Kooistra

Monique Kooistra

Meer weten?

Mail Monique