Innovatie van Europa om de hoek

SNN

Bewoners in de buurt bij vestigingen van Europese bedrijven in beeld

Europa om de hoek, een echte innovatie.

Het SNN zorgt met toegankelijke online platformen voor integratie van Europese initiatieven in onze noordelijke samenleving. Met ‘Europa om de hoek’ en het samenspel tussen online en offline activatie, worden bewoners betrokken bij de vestiging van Europese bedrijven bij hun in de buurt. 

Locatiebased online marketing

SNN is een bron van inspiratie, overzichtelijk weergegeven met locatiespecifieke informatie, downloads en documentatie voor deelnemers en bezoekers. Sterc ondersteunt het SNN met locatiebased online marketing. In aanloop naar de Kijkdagen van Europa om de hoek geven we de online marketing uiteraard een extra zetje. Op de interactieve kaart kun je precies zien bij welke bedrijven je binnen kunt kijken.

Iedereen heeft Europa om de hoek

Subsidie-checker

Naast ‘Europa om de Hoek’ mochten we ook het platform ‘Echte innovaties’ neerzetten. Op EchteInnovaties.nl check je als ondernemer snel en eenvoudig of jouw idee in aanmerking komt voor subsidie. De beschikbare subsidies worden overzichtelijk weergegeven en je kunt een quickscan uitvoeren om te zien of een aanvraag zinvol is.

Echte innovaties

X

Neem contact op met Hendrik Jan Hofstede

Hendrik Jan Hofstede

Innoveren met Sterc

Online heb je Europa altijd om de hoek. Net als de rest van de wereld.

Mail Hendrik Jan