Header How&Knower

How & Knower

Een online platform met leadgenerator

How & Knower is het ideale duo om mee samen te werken en te leren. Voor iedere professional die meer uit digital marketing wil halen zijn zij de partij. Sterc mocht voor de nummer 1 opleider van Nederland (Emerce Top 100 2017) in digitale marketing hun website verzorgen. How Holy & Moly!

 

 

Sterc ontwikkelde een online platform met leadgenerator. Van kennismaking, factsheets per cursus tot een intelligent boekingssysteem voor (incompany) trainingen en opleidingen. Het Henkie-DNA van How & Knower lieten we door onze designs stromen.

De website is gericht op lead- en serviceconversie. Naast een wizard voor een passende opleidingskeuze tref je over de gehele website contactopties aan. Ook integreerden we een chatfunctionaliteit. Deze mix maakt de website een schoolvoorbeeld van een perfecte product-markt benadering. Er is ruimte om in te spelen op actualiteit en noviteiten. Zo vind je onder meer de ‘Digitale Werkplaats’ terug, waarmee Google Nederland in samenwerking met How&Knower een gratis leertraject aanbiedt voor MBO, HBO en WO.

X

Neem contact op met Wesley Narain

Wesley Narain

Alle knowhow van websites?

Die hebben wij.

Mail Wesley