Hooghoudt en MODX, een Sterce mix.

Smaakmakend in binnenlands gedistilleerd

Sterc webpartner van Hooghoudt

Online merktransitie

Hooghoudt vroeg ons om de merktransitie en lijnuitbreiding online vorm te geven. De rijkdom van jenever moest bekendheid krijgen, ook internationaal. Bezoekers moesten geïnspireerd raken. Een klus die ons past. We hebben genoten, het veldonderzoek was een waar feestje. Bruine jenever met Ginger Ale bleek favoriet.

Naast Hooghoudt.nl en Hooghoudt.com zijn ook de productsites voor Premium Jenever en Deborgendistillery.com van onze hand. 

Alle Hooghoudt websites centraal in één CMS: MODX

Centraal CMS

Alle websites van Hooghoudt worden centraal beheerd vanuit één CMS: MODX. We hebben ze voorzien van SEO-plugins, waarmee we vindbaarheid en ranking in Google optimaliseren. We zetten de functionaliteit van Google integraal in, om bereik te vergroten en on- en offline inspiratie te converteren naar meer engagement.

Smaakmaker Peter

Smaakmakers

Smaakmakers visualiseren wat Hooghoudt onderscheidend maakt in haar industrie: blitse recepten voor cocktails en maaltijden, verhalen over bijzondere componenten van jenever en inspirerende blogs over liefde voor Hooghoudt. Voor het laatste stuk smaakbeleving moet je natuurlijk naar Hooghoudt toe, dit regel je via de reserveringstool op de website. 

Virtuele Assistent Hooghoudt

Virtuele assistent

De virtuele assistent van Hooghoudt haalt obstakels van klanten weg, waardoor zij sneller een top taak kunnen uitvoeren. Bij Hooghoudt helpt gastheer Laurens in paar klikken met het vinden van info, het adres en zelfs cocktail inspiratie! Hooghoudt kan de assistent zelf beheren, zodat zij gemakkelijk content kunnen aanpassen, toevoegen of verwijderen.

 

X

Neem contact op met Hendrik Jan Hofstede

Hendrik Jan Hofstede

Smaakmakend presteren?

Mail Hendrik Jan