DeWit webdesign

DeWit

Forged for the future

Smeden met ambacht en kracht, met liefde voor je tools. We lijken op elkaar, DeWit en Sterc. We sloegen de handen ineen voor een online strategie passend bij de internationale afzetmarkt en ambitie van Nederlands beste én scherpste producent van handgemaakt tuingereedschap.

Online exposure direct gestegen

DeWit hecht waarde aan traditie en historie en wil dit terugzien in haar uitingen. Het nieuwe online platform moest sfeer van weleer combineren met hedendaagse usability en online vindbaarheid. In een omgeving die voorziet in de informatiebehoefte van de internationale resellers is een renderend online platform het resultaat. 

De social wall van DeWit

Social Wall

Op de homepage van DeWit Gardentools is een social wall opgenomen, de koppeling met Facebook en Instagram is volledig geïntegreerd. Dit sluit naadloos aan op de marketingstrategie van DeWit, waarin social media een KPI is. De gehele b2b website is Engelstalig, passend bij de internationale afzetmarkt, waarvan de V.S. de grootste is. Sterc ondersteunt DeWit continue bij de optimalisatie van haar online verkoop- en marketingprocessen. Zo houden we de verkoop florerend en de bugs op afstand.

X

Neem contact op met Hendrik Jan Hofstede

Hendrik Jan Hofstede

Is de tijd rijp voor nieuwe online tools?

Neem contact op met HJ