Biddle brochuregenerator

Biddle Brochuregenerator

Efficiency is key

Ken je die muur van lucht die je doorkruist als je een winkel binnenstapt? Een transparante barrière tussen buiten en binnen? Dit luchtgordijn is een kenmerkende uitvinding van Biddle, wereldwijd expert in climate solutions.

Het vertrekpunt van onze samenwerking was een nieuwe online strategie, waarbij er een hoofdrol was weggelegd voor efficiency. Biddle vroeg ons naar een oplossing waarmee de marketingafdeling internationale prospects en klanten snel van maatwerk informatie kon voorzien. Uitkomst van de inventarisatie en strategie werd een meertalige website, waarop Biddle’s voorliefde voor duurzame technologie en innovatie tot zijn recht komt.

PDF in een handomdraai

Voor Biddle ontwikkelden we de brochure generator-tool, waarmee accountmanagers zelf brochures kunnen samenstellen. De output is een drukklare PDF, die direct door kan naar de drukpers of per mail verstuurd kan worden.

De brochure generator zorgt voor een efficiencyslag in de marketingmix, zowel in tijd als geld. Mede door de snelheid en het gemak van de tool, die beheerd wordt vanuit hetzelfde MODX CMS als de site, is het werkplezier gestegen. Met een ROI binnen 7 maanden durven we de brochure generator-tool een succes te noemen.

X

Neem contact op met Hendrik Jan Hofstede

Hendrik Jan Hofstede

Online verbeteren met aantoonbare ROI?

Mail Hendrik Jan