Oplossingen

Opensource multichannel CMS

Het MODX Content Management Systeem is het hart voor alle digitale communicatiemiddelen. Met het gebruiksvriendelijke multichannel open source CMS MODX kun je websites, apps, narrowcasting schermen, e-mailmarketing, intranetsites, social media en zelfs (digitale) brochures en magazines beheren vanuit één centrale plek, waar je ook bent! Eenvoudig en efficiënt aan de slag met de nieuwste communicatiemiddelen, dát is MODX. MODX maakt het mogelijk om met vrijwel elk systeem te koppelen (zoals ERP, CRM, HRM en andere software).

Voordat je enthousiast verder leest: onderstaande middelen zijn geen doelstellingen. Daarom nemen we je altijd mee door ons model. Zodat je weet waarom je je online middelen inzet. 

Webdesign

Een responsive website die bij je organisatie en je klanten past en je verhaal vertelt. Een verbinding legt tussen jou en je klanten. Een website die je klanten raakt, die de informatie geeft die ze zoeken, die gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk te beheren. Dit is wat we samen creëren: door jou en je klanten te leren kennen aan de hand van ons model maken we een website op maat. Responsive natuurlijk want een groot deel van je klanten komt op je website via hun telefoon of tablet. We maken je website met online ambacht: aandacht en liefde voor het individuele product.

Online marketing

We onderzoeken samen met jou welke online middelenmix het meest geschikt is voor jouw organisatie en doelstellingen. Hierbij gebruiken we ons model als leidraad zodat we inzicht krijgen in je doelgroep en situatie. Zodat we de juiste middelen inschakelen voor de juiste doelgroep, op de beste manier. Bijvoorbeeld Google Adwords, SEO, e-mailmarketing, de inzet van social en conversie optimalisatie. Bij de inzet van online marketing middelen zijn het realiseren van conversies (zoals verkopen, leads, het contact leggen, interactie en likes) het uitgangspunt. Onze eigen online marketing specialisten zetten de middelen zodanig in dat de conversie het hoogst is en de investering zoveel mogelijk rendement oplevert. Met Google Analytics maken we de resultaten van de ingezette middelen meetbaar en inzichtelijk. Dit koppelen we op een begrijpelijke manier naar je terug. Na het inzichtelijk maken van het resultaat van de acties kunnen we altijd bijsturen met de middelen voor het behalen van de afgesproken doelstellingen.

 

Apps

Als een App dè manier is om jouw doelgroep te bereiken, kunnen we ook dit voor je realiseren. Toegespitst op jouw gebruiker, op basis van doordachte doelstellingen. Informatief of juist een game. Een app is iets anders dan een mobiele website. Het grote verschil tussen Apps en mobiele websites is dat Apps (deels) op de telefoon zelf geïnstalleerd zijn. Een App wordt in de Appstore of market gedownload en je ziet deze vervolgens terug op het 'dashboard' van je telefoon. Dynamische content hoeft niet apart ingeladen te worden. Vaste grafische elementen, zoals beeldmateriaal en navigatiestructuur, zijn al op de telefoon geïnstalleerd. Dit bevordert de laadtijd. Een ander verschil is dat aangezien een native applicatie rechtstreeks op de telefoon geïnstalleerd is, je niet rekening hoeft te houden met verschillende webbrowsers, webstandaarden en telefoon soorten. Een App wordt specifiek voor een platform gebouwd, zoals bijvoorbeeld iOS of Android.

 

Narrowcasting, Digital Signage

Narrowcasting beeldschermen gebruiken is dé manier om je informatie in een (openbare) ruimte te verspreiden. Je maakt gebruik van dynamische tekst en afbeeldingen en van beeld en geluid waardoor je informatie niet onopgemerkt blijft. Je kunt narrowcasting gebruiken voor interne of externe communicatie, voor reclame of juist voorlichting. Je kunt zelf je informatiestroom beheren, zo houd je de inhoud altijd actueel.

Intranet

Intranet is meer dan alleen interne informatie zichtbaar maken. Meer dan alleen eenrichtingsverkeer. Intranet gaat om interactie! Dat mensen zich aangesproken voelen, motivatie krijgen en mee willen doen. Door Social media en andere communicatiekanalen te integreren in je intranet zorg je voor interactie door medewerkers. Medewerkers krijgen een eigen domein dat ze kunnen inrichten als persoonlijke pagina wat zorgt voor meer betrokkenheid. Het beheer is eenvoudig en hetzelfde als het CMS dat je gebruikt voor je website.

Trainingen

Als je zoveel kennis in huis hebt, dan wil je dat graag delen. Dat betekent overigens niet dat je straks zelf een website of app kunt bouwen, want laten we eerlijk zijn: ieder z'n vak. Maar het betekent wel dat je weet hoe je de middelen die wij ontwikkelen het beste kunt inzetten voor jouw doel. Sterc geeft trainingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), design voor conversion, internet marketing, social media, responsive webdesign, MODX en Google Adwords & Analytics. Onze ervaren trainers geven de interactieve lessen in een inspirerende ruimte in ons eigen pand of inhouse. Daarnaast geven wij sessies en colleges bij verschillende onderwijsinstellingen.