Een Valentijnscaartje voor jou!

Een caartje van ons omdat we je willen laten weten dat we je waarderen! En omdat we je graag willen laten stilstaan bij wat je passie in je werk is. Want passie is belangrijk, het geeft je energie en een gevoel van geluk. Als je bezig bent met je passie vliegt de tijd. Je gaat op in wat je doet en vergeet de wereld om je heen, je bent gedreven en gefocust, kortom: je zit in de flow. 

Als je jouw passie over kunt brengen op anderen, dan heb je een sterc verhaal. Grote merken en sterke ondernemers inspireren anderen met hun passie waardoor ze bewonderd en gevolgd worden. Ze halen geen klanten binnen, maar klanten verbinden zich aan hen.

Passie in je werk

De passie van je organisatie is de Why uit de Golden Circle van Simon Sinek die laat zien waarom je doet wat je doet. Wat je visie is waarvanuit je je producten of diensten aanbiedt.

 

Wij zijn op zoek gegaan naar onze passie. En we ontdekten wat ons drijft: het samen creëren van buitengewoon resultaat. Dit doen we met aandacht en betrokkenheid, met zweet en liefde. Nieuwe Ambachten noemen we ons aanbod: online oplossingen die geen productiewerk zijn maar aandachtswerk! Zo werken we vanuit onze passie. 

Wat is jouw passie?

Post je passie met een foto op Twitter en/of Facebook, gebruik #stercepassie en laat zien wat jouw passie is! Dit kan zijn de passie in je werk, zoals onze Martijn in de afbeelding hieronder, of je passie in je vrije tijd. Kom maar op met die passie #stercepassie!