Narrowcasting

Digital signage

In-company communicatie via schermen, zowel met je interne als externe doelgroep, is de beste spot on marketingmethode. De juiste boodschap, op de juiste plek voor het juiste publiek, beter informeren en overtuigen is onmogelijk. Met het narrowcasting-systeem van Sterc, centraal te beheren vanuit MODX, is het maken en updaten van sheets een fluitje van een cent.

Narrowcasting staat voor uitzenden voor een klein publiek. In tegenstelling tot broadcasting (televisie, vlogs) weet je met narrowcasting exact wie je waar bereikt én met welke boodschap je dit doet. Een geconcentreerd bereik voor maatwerk-boodschappen; voor iedere communicatieadviseur of marketeer is dit de ultieme combi.

Narrowcasting Beheer CMS

Players

De schermen in jouw kantoor- of winkelpand stuur je aan met online players. Deze players zijn gekoppeld aan je MODX CMS. Je kunt in je CMS aangeven of je pagina’s gekoppeld moeten worden aan je site en/of narrowcasting. Ook is het mogelijk om je narrowcasting separaat in te richten, waardoor je wel in één CMS werkt, maar je output alleen plaatsvindt op de daarvoor bedoelde schermen.

 

Afbeeldingen en video in Narrowcasting

Afbeeldingen & Video

Je afbeeldingen selecteer je centraal vanuit je library. Eenheid aanbrengen in je stijl is daardoor én door de designs passend bij je website, eenvoudig geregeld. Teksten zijn beheerbaar en ook video’s kun je gemakkelijk embedden.

 

rss narrowcasting

Altijd actueel

Een RSS-feed biedt je publiek recent extern nieuws en waarborgt interactie met de actualiteit. Je kunt naast nieuwsberichten ook kiezen voor integratie met weer-apps, weergave van je social media-posts of voor het uitlezen van Google Analytics Dashboards. Zelfs een koppeling met je alarmsysteem behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je bij een calamiteit je bezoekers waarschuwen via je schermen.

X

Neem contact op met Wesley Narain


Wesley Narain

Meer weten over narrowcasting?

Bij Sterc ben je op het juiste adres.

Mail Wesley