MODX developer experts

MODX developer experts

Onze MODX developers hebben meer dan 15 jaar ervaring met MODX waar jij gebruik van kan maken. We hebben het begin van MODX van dichtbij mee gemaakt, bezitten over de Advisory Board Chairman binnen ons team en we hebben een professioneel netwerk opgebouwd in de community. 

Wij kunnen jou helpen met:

MODX Multichannel CMS

We zijn er om je te helpen!

Wij hebben honderden MODX projecten geïmplementeerd, evenals veel besproken MODX gebasseerde applicaties, custom manager pages, enzovoort. Het verbinden van andere systemen aan MODX is ook één van onze hobbies mogelijk gemaakt door de flexibiliteit van MODX. 

We delen onze ervaringen en herbruiken de software, die wij al hebben gemaakt, maar al te graag om jouw projecten te laten slagen.

MODX CMS

MODX strategie & design docs

Ben jij van plan een ambitieus MODX project op te starten? Of heb je behoefte aan een second opinion betreffend jouw voorstel zodat je je project kan afronden? Of ben je simpel weg alleen maar opzoek naar meer mankracht? Wij kunnen je helpen met een plan van aanpak, technische specificaties of het geven van support tijdens het proces.

MODX CRM API

MODX koppeling

Een groot voordeel aan MODX is haar flexibiliteit. Wanneer je weet hoe het programma in elkaar zit, kun je het vormen naar al jouw wensen. Wij hebben MODX gekoppeld aan Microsoft Dynamics, SAP, Nutshell, LiquidPlanner, HubSpot, ConstantContact, Exact Synergy en verschillende veel besproken CRM en ERP systemen.

MODX Training developers

Training developers

Heb jij of heeft jouw team behoefte aan extra training? Wij kunnen developers en content managers training geven. Developers kunnen getraind worden in MODX, PHP, MySQL, xPDO, het creëeren van veel besproken manager pages en het maken van MODX components. Wij bieden trainingen aan in al deze disciplines en helpen jou met een efficient implementeren van workflows binnen jouw team.

Training MODX Contentmanagers

Training MODX end-users

Ben jij een contentmanager/ MODX end-user? Wij leren jou alle regels omtrent content management. Denk aan topics als: hoe breng je structuur aan in de web pagina en hoe ga je met Search Engine Optimisation om als je je website gaat aanpassen. 

Klik hier voor meer training informatie

Verbeter je workflow

Verbeteren van je workflow

Wil je zonder FTP werken aan je websites? Wordt je moe van het niet hebben van een goed werkende version control? Problemen met lokaal werken? Laat ons je helpen met het maken van een moderne development omgeving en workflow. 

Leer meer over het verbeteren van je workflow

MODX hulp nodig?

Zit je vast?

Wij zijn er om je te helpen met MODX issues die jij zelf niet kunt oplossen. Juist eigenaar geworden van een nieuw project die veel nieuwe elmenten met zich mee brengt, welke jouw niet bekend zijn? Bel ons! 

Locatie of reizen is nooit een probleem: daarvoor bestaat screen-sharing. Natuurlijk ben je ook welkom bij Sterc HQ in Surhuisterveen, maar wij kunnen ook bij jou langs komen.

 door meer dan 60.000 bedrijven

door meer dan 80.000 bedrijven

Onze MODX Extras worden gebruikt door meer dan 80.000 bedrijven over de gehele wereld.

Wil je met ons werken? Lees onze aanpak of neem contact met ons op.

X

Neem contact op met Gauke Pieter Sietzema

Gauke Pieter Sietzema

Get in touch

Wil je in contact komen met Sterc over MODX? Mail, bel of bezoek Gauke Pieter. Je bent van harte welkom op ons kantoor en we vinden het ook geen probleem om naar jou toe te reizen. Zelfs als we met vliegtuig zouden moeten komen: we don't mind.

Contact GP