MODX Audit

MODX Audit

MODX Audit Kansen

Haal het maximale uit MODX

De MODX Audit laat jou zien welke verbeteringen er nog voor jou klaar liggen op het gebied van veiligheid, snelheid, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en nog veel meer onderdelen. Met een lijst aan verbeteringen kun jij weer aan de slag met het verbeteren hiervan, zodat je het maximale uit MODX kunt halen. Verbeter jouw SEO en online performance en vraag een MODX Audit aan.

 

Het krachtige MODX CMS

Je hebt waarschijnlijk zelf ook gemerkt dat je met MODX alle kanten op kunt. Volledig afgestemd op jouw online doelen, zorgt MODX voor een goede online performance van jouw online product, zoals website, webapp of digital signage.

Toch kan het zijn dat je al langere tijd geen updates binnen dit online product hebt gedaan en dat je website al ‘verouderd’ lijkt. Met onze gratis MODX Audit gaan wij kijken welke verbetermogelijkheden er voor jou nog liggen. 

Weten hoe jij jouw online performance weer kan verbeteren? Vraag een MODX Audit aan!

MODX Audit Optimalisatie

Voordelen MODX Audit

Met een MODX audit kijken we naar punten zoals veiligheid en snelheid, maar ook gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en andere verbeterpunten komen naar voren. Erg handig, aangezien de online wereld niet stilstaat en jij een lijst ontvangt met belangrijke verbeterpunten.

MODX en Snelheid

MODX en snelheid

Een van de verbeterpunten waar wij naar kijken is de snelheid van jouw website. Door dit slimme CMS is deze vaak al beter dan die van de concurrentie, toch kan het voorkomen dat interne en externe updates, van bijvoorbeeld Google Pagespeed, ervoor zorgen dat de snelheid verminderd is geworden. Met de MODX Audit sporen we dit op en kijken we welke verbeteringen noodzakelijk zijn.

Wereldwijd MODX succes creëren met:

MODX en Veiligheid

MODX en veiligheid

MODX biedt standaard een erg veilig systeem, waarbij een team binnen de MODX community alle code controleert. Natuurlijk blijft MODX constant doorontwikkelen aan het veiliger maken van het CMS, MODX Extras en integraties. Het kan daardoor voorkomen dat er ook verbeteringen wat betreft de veiligheid van jouw MODX product gevonden worden.

MODX en Vindbaarheid

MODX en vindbaarheid

MODX geeft verschillende mogelijkheden om optimaal vindbaar te worden. Het toevoegen van de juiste plugins is daar een van! Doordat er constant nieuwe plugins worden gebouwd of verbeteringen worden toegevoegd, kunnen degene die jij geïnstalleerd hebt verouderd zijn. Onze MODX Audit geeft jou verbeterpunten met betrekking tot de SEO.

MODX Audit of Demo

MODX Audit of Demo?

Met een MODX Audit kun je zien welke verbetermogelijkheden er nog voor jouw MODX product klaar liggen. Ben je nieuw in MODX of benieuwd hoe wij MODX voor jou kunnen inrichten? Vraag dan een MODX Demo aan. Samen kijken welke kansen MODX jou te bieden heeft.

X

Het maximale uit MODX halen?

Vraag dan gratis een MODX Audit aan en kom erachter welke verbeterpunten er nog voor jou klaar liggen!

Vraag een MODX Audit aan!

MODX Audit Aanvragen
X