MODX integrations

Integrations

MODX Koppelingen

Iedereen die wel eens een nieuwe site heeft laten bouwen, weet dat er vaak een heleboel data handmatig overgezet moet worden. Denk bijvoorbeeld aan productcatalogussen, afbeeldingen, teksten of de gegevens uit je ERP-systeem. Dit zijn bijna altijd ontzettend tijdrovende klussen.

Bij Sterc zijn we enorme fans van contentmanagementsysteem MODX. Dat heeft veel redenen, maar de enorme flexibiliteit is een van de grootste voordelen. Met de juiste kennis koppel je MODX aan praktisch alle systemen, webservices en software. Zo bespaar je tijd (en dus geld) en kun je je focussen op het verbeteren van je dienstverlening. 

Dit kunnen we koppelen met MODX

Je hebt al gelezen dat we alles wat leesbaar is, kunnen koppelen. We begrijpen dat dat nog een beetje vaag is, dus hieronder zie je een overzicht met zaken die we sowieso kunnen koppelen.

 

AFAS software

AFAS software

MODX integreert met AFAS software. AFAS automatiseert al je administratieve processen zoals financieel, CRM, HRM, ordermanagement en projecten.

Exact Synergy

Exact Synergy

Met Exact Synergy kunnen organisaties effectief samenwerken. Onderdelen zijn: CRM, Workflow, Document Management, HRM en Projecten. MODX integreert met Exact Synergy

Exact Online

Exact Online

Exact Online geeft je inzicht in zowel financiën als relatiebeheer in een geïntegreerd en geautomatiseerd online pakket. MODX integreert met Exact Online.

King

King

King levert business software om bedrijven te ondersteunen met oplossingen van boekhouden en factureren tot een totale ERP-oplossing met webshop en magazijn-automatisering. MODX integreert met King.

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics CRM is een CRM systeem dat zowel voor grote als kleine bedrijven geschikt is. Het systeem is gericht op het binnenhalen en behouden van klanten door een bedrijf inzicht te geven in alle klantrelaties. MODX integreert met Microsoft Dynamics.

Nutshell

Nutshell

Nutshell is een CRM systeem dat als web applicatie of als mobile applicatie te gebruiken is. MODX integreert met Nutshell CRM.

MailChimp

MailChimp

MailChimp is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je online nieuwsbrieven kunt versturen. Voor veel organisaties is dit een krachtige manier om (potentiële) relaties betrokken te houden. MODX integreert met MailChimp.

SAP

SAP

SAP is een ERP-pakket dat gebruikt kan worden om werkzaamheden te optimaliseren en bedrijfsinformatie inzichtelijk te maken. MODX integreert met SAP.

Salesforce

Salesforce

Salesforce maakt gemakkelijk te gebruiken, cloud-gebaseerde, zakelijke toepassingen die je helpen verbonden te blijven met klanten, prospects, partners en meer. MODX integreert met Salesforce.

Salesforce Pardot

Salesforce Pardot

Pardot is een marketing automation-systeem waarmee je potentiële klanten kunt bereiken via verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld e-mailcampagnes, Social Media en betaalde marketing. MODX integreert met Salesforce Pardot.

ATLASSIAN

ATLASSIAN

Atlassian is een compleet platform met ontwikkeltools zoals de bekende Atlassian-producten: Confluence en JIRA. MODX integreert met Atlassian.

MailCamp

MailCamp

MailCamp staat voor gebruiksvriendelijke, complete en betaalbare e-mail marketing. MODX integreert met MailCamp.

Simplicate

Simplicate

Simplicate is gericht op het leveren van gebruiksvriendelijke software voor CRM, Sales, Project Management en Facturatie. MODX integreert met Simplicate.

Hubspot

Hubspot

HubSpot is marketing en sales automation software die bedrijven ondersteunt bij het realiseren van hun inbound strategie. MODX integreert met HubSpot.

LiquidPlanner

LiquidPlanner

LiquidPlanner is project management software die forecasts op basis van verschillende scenario's kan maken. MODX integreert met LiquidPlanner.

Intercom

Intercom

Intercom is een berichtenservice die je in staat stelt om marketing, sales en servicechats te voeren. Al dan niet geautomatiseerd. MODX integreert met Intercom.

GetResponse

GetResponse

GetResponse is een emailmarketingplatform waarmee je abonnees nieuwsbrieven, videomails en opvolgcampagnes kan sturen. MODX integreert met GetResponse.

Freshdesk

Freshdesk

Freshdesk is een SaaS customer support helpdesk die meerdere kanalen ondersteunt en helpdesk teams in staat stelt effectief samen te werken. MODX integreert met Freshdesk.

LiveChat

LiveChat

LiveChat is een applicatie die bezoekers van je site in staat stelt om live te chatten met customer support. MODX integreert met LiveChat.

Zendesk

Zendesk

Zendesk is web gebaseerde software voor een betere klantenservice. Met Zendesk kun je je klanten eenvoudig via verschillende methoden support bieden, waaronder via e-mail, telefoon, chatsessies, het web en sociale media. MODX integreert met Zendesk.

Zendesk Chat

Zendesk Chat

Zendesk Chat is een online marketing, live chat support en web analyse product van Zendesk. MODX integreert met Zendesk Chat.

Campaign Monitor

Campaign Monitor

MODX integreert met Campaign Monitor, een gebruiksvriendelijk email-marketing en automation systeem.

Cobrowser

Cobrowser

Cobrowser biedt Live Chat en Screen sharing om klanten op afstand te kunnen helpen. MODX integreert met Cobrowser.

Constant Contact

Constant Contact

Constant Contact zorgt voor effectieve email marketing en andere marketing campagnes. MODX integreert met Constant Contact.

Jira Software

Jira Software

Jira Software ondersteunt agile projectmanagement methodes voor softwareontwikkeling. MODX integreert met Jira Software.

SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue stelt je in staat om eenvoudig en efficiënt e-mail- en sms-campagnes te versturen aan prospects en klanten. MODX integreert met SendinBlue.

Spotler

Spotler

Spotler ontwikkelt en levert e-mailmarketing automation software genaamd MailPlus en helpt om marketing automation effectief in te zetten. MODX integreert met Spotler.

ZOHO Campaigns

ZOHO Campaigns

Zoho Campaigns is een gebruiksvriendelijke applicatie die je in staat stelt om in contact te komen met klanten en prospects in alle kanalen. MODX integreert met ZOHO Campaigns.

Marketo

Marketo

Marketo is een marketing automation systeem dat gebruikt kan worden voor zowel acquisitie als het behouden van bestaande klanten. MODX integreert met Marketo.

OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is een software die leads genereert en conversies optimaliseert om jouw mailinglijst te laten groeien. MODX integreert met OptinMonster.

ActiveCampaign

ActiveCampaign

ActiveCampaign is een email marketing en marketing automation systeem. MODX integreert met ActiveCampaign.

SugarCRM

SugarCRM

SugarCRM is een CRM platform waar marketing, sales en service bij elkaar komen. MODX integreert met SugarCRM.

NetSuite

NetSuite

NetSuite is het meestgebruikte ERP systeem ter wereld. MODX integreert met NetSuite.

ConnectWise

ConnectWise

ConnectWise is een ERP Systeem met PSA tool, gericht op MSP's en IT dienstverleners. ConnectWise integreert met MODX.

Bookzo

Bookzo

Bookzo is een handig reserveringssysteem die perfect integreert met MODX.

inRiver

inRiver

Met inRiver stroomlijn en verspreid je productinformatie en data eenvoudig. Het inRiver PIM software integreert met MODX.

Koppeling niet gevonden?

Koppeling niet gevonden?

Geen probleem! In veel gevallen kunnen we alsnog een koppeling tot stand brengen (en het logo hier toevoegen :) ). Laat het ons weten!

X

Neem contact op met Gauke Pieter Sietzema

Gauke Pieter Sietzema

Koppel alles!

Mail, bel of bezoek Gauke Pieter voor meer informatie. Niks is beter dan iemand face-to-face te ontmoeten. Je bent van harte welkom op ons kantoor en we vinden het ook geen probleem om naar jou toe te reizen, al moeten we ervoor vliegen: we don't mind.

Contact GP