Formalicious header

Formalicious

De formulierenmaker van Sterc

Formalicious is een krachtige bouwer van formulieren. Contact-, inschrijf- of verkoopformulieren zijn in een mum van tijd gemaakt. Gebruikers van Formalicious zullen ervaren dat het programma zeer gebruiksvriendelijk is. Hiernaast worden de verschillende features van de formulierenmaker van Sterc toegelicht.

  • 8 Verschillende veldtypes: tekst, tekstruimte, e-mail, telefoonnummer, selectievakjes, optielijsten, drop-down lijsten en het uploaden van bestanden.
  • Ingebouwde validatie. Deze tool richt zich op het correct en volledig invullen van de gevraagde gegevens. Bovendien worden de ingevulde gegevens getest op 'echtheid' (automatic sanitisation).
  • De ingevulde formulieren worden beveiligd door 256-bit encryption. Dit houdt in dat er maar liefst 2^256 verschillende code combinaties nodig zijn om in het systeem in te breken. Dat is zelfs voor de nieuwste computers vrijwel onmogelijk.
  • Formalicious is te combineren met verschillende Formit functionaliteiten. Formit is een MODX Extra die ingediende formulieren verwerkt. Daarnaast zorgt Formit voor automatische ontvangstbevestigingen en follow-ups (zoals het versturen van een e-mail of het geëncrypteerd bewaren van ingezonden e-mails).
  • Klantspecifiek. De gebruiker kan zelf bepalen welke veldtypes er gebruikt worden.
  • HTML e-mail en auto-replies. HTML e-mails zijn voorzien van een eigen opmaak, door jou gekozen/ontworpen.
  • Ingevulde formulieren worden per onderwerp verzameld in MODX, onder Extra's. Zo kunnen de ingevulde formulieren gemakkelijk teruggevonden worden.
X

Neem contact op met Hendrik Jan Hofstede

Hendrik Jan Hofstede

Formalicious, sounds delicious?

Voor meer informatie neem je contact op met Hendrik Jan. Direct downloaden? Klik hier!

Mail Hendrik Jan