MODX extra's

MODX Extra's door Sterc

Wij gebruiken de beste tools binnen Sterc. Dit geldt voor onze hardware, software en voor onze webapplicaties. Het content management systeem dat het beste bij deze wensen past is MODX. Twee van de voordelen van MODX zijn de flexibiliteit en de implementatie-snelheid. Sterc heeft verschillende Extra's gecreëerd om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten en om de zoekmachinevriendelijkheid (SEO) te verbeteren.

De Extra's kunnen geïnstalleerd worden door de MODX Installer. Je vindt de Extra's ook op onze openbare Github-pagina. Deze pagina geeft je onder andere de mogelijkheid om de code te bekijken.

 

Formit MODX Extra door Sterc

FormIt

FormIt is een dynamische formulieren-verwerker. Hij handelt de ingediende formulieren, de bevestiging en follow-up acties (zoals het versturen van een e-mail of het geëncrypteerd bewaren van ingezonden e-mails) af.

Lees meer over FormIt of download het programma hier. 

SEO Tab MODX Extra door Sterc

SEO Tab

SEO Tab geeft je SEO optimalisatie in MODX een extra boost. De Extra zorgt ervoor dat de URL structuur beveiligd is met automatische 301 redirects. Daarnaast zorgt SEO Tab ervoor dat zoekmachines jouw pagina's nog sneller kunnen vinden. Lees meer over SEO Tab of download het hier.

SEO Pro MODX Extra door Sterc

SEO Pro

MODX SEO Pro is de manier om beter te scoren in Google. Deze tool telt je keywords en houdt je karakterlimieten bij om zo de perfecte SEO-omschrijving te maken.

SEO Pro zorgt voor:

  • Het optimaliseren van je focus keywords;
  • Het optimaliseren van je pagina titel (Title), uitgebreide SEO titel (SEO Title), omschrijving (META description) en alias (URL) tijdens het vergelijken van je keywords met de content;
  • Een preview van hoe jouw pagina er uit gaat zien in de Google zoekresultaten.

Lees meer over SEO Pro of dowload het hier. 

FileSluggy MODX Extra door Sterc

FileSluggy

De FileSluggy MODX Extra schoont bestandsnamen op die via de FileManager worden geüpload. De extra kan ook worden gebruikt in snippets, nadat de class is geladen. FileSluggy werkt ook bij OnFileManagerUpload.

Beheerbare opties:

  • Toevoegen van een voorvoegsel;
  • Verwijderen van de bestandsnaam;
  • Extensies van bestanden waar de Extra voor van toepassing is.
Google Maps TV MODX Extra door Sterc

Google Maps TV

De Google Maps Template Variable tool is perfect voor het tonen van je adres op je website. Het geeft de bezoeker de mogelijkheid om met één druk op de knop een route te plannen in Google Maps.

De tool voegt een kaart en adres-vakken toe aan je website. Daarnaast kun je ook een exacte locatie vastpinnen met behulp van een drag-and-drop marker. 

Batcher MODX Extra door Sterc

Batcher

Batcher is een batch-editing Extra voor MODX Revolution. Het geeft je de mogelijkheid om één bepaalde actie voor meerdere pagina's in MODX tegelijkertijd te laten uitvoeren.

Formalicious MODX Extra door Sterc

Formalicious

Formalicious is een krachtige bouwer van formulieren met meerdere stappen, met ondersteuning van 8 verschillende typen velden, ingebouwde validatie en de mogelijkheid om hooks en andere geadvanceerde FormIt functionaliteiten toe te passen. 

Formalicious versnelt het proces van het maken van een formulier, een klant kan deze eenvoudig zelf inelkaar zetten. Gemaakt door Sterc.

SEO Suite MODX Extra door Sterc

SEO Suite

SEO Suite is een premium MODX Extra, die ervoor zorgt dat 404 errors automatisch opgelost worden wanneer een bezoeker zoekt naar gerelateerde content. SEO Suite creëert op dat moment een 301-redirect naar de relevante pagina. Lees meer over SEO Suite of download het hier.