MODX extra's

MODX Extra's door Sterc

Wij gebruiken de beste tools binnen Sterc. Dit geldt voor onze hardware, software, maar ook onze webapplicaties. Het content management systeem die het beste bij deze wensen past is MODX. Twee van de vele voordelen van MODX zijn de flexibiliteit en de snelheid van implementatie van het systeem. We hebben verschillende extra's gecreëerd om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten en om de zoekmachinevriendelijkheid (SEO) te verbeteren.

De extra's kunnen geïnstalleerd worden door de MODX Installer. Je kunt de extra's ook vinden op onze openbare Github pagina. Deze pagina geeft je onder andere de mogelijkheid om de code te bekijken.

 

MODX extra Formit

FormIt

FormIt is een dynamische formulieren verwerker. Hij handelt de ingediende formulieren, de bevestiging en followup acties af (zoals het versturen van een e-mail of het geëncrypteerd bewaren van ingezonden e-mails).

Lees meer over FormIt of download het programma hier. 

SEO Tab

SEO Tab

SEO Tab geeft een extra boost in je MODX betreft de SEO optimalisatie. De Extra zorgt ervoor dat de URL structuur beveiligd is met automatische 301 redirects. Daarnaast zorgt SEO Tab ervoor dat zoekmachines jouw pagina's nog sneller kunnen vinden. Lees meer over SEO Tab of download het hier.

MODX SEO Pro

SEO Pro

MODX SEO Pro is de manier om hoger in Google te komen. Deze tool telt je keywords en houdt je karakterlimieten bij om zo de perfecte SEO omschrijving te maken.

SEO Pro zorgt voor:

  • Het optimaliseren van je focus keywords;
  • Het optimaliseren van je pagina titel (Title), uitgebreide SEO titel (SEO Title), omschrijving (META description) en alias (URL) tijdens het vergelijken van je keywords met de content;
  • Een preview van hoe jouw pagina er uit gaat zien in de Google zoekresultaten.

Lees meer over SEO Pro of dowload het hier. 

FileSluggy MODX extra

FileSluggy

De FileSluggy MODX extra schoont bestandsnamen op die via de FileManager worden geüpload. De extra kan ook worden gebruikt in snippets, nadat de class is geladen. FileSluggy werkt ook bij OnFileManagerUpload.

Beheerbare opties:

  • Toevoegen van een voorvoegsel;
  • Verwijderen van de bestandsnaam;
  • Extensies van bestanden waar de extra voor van toepassing is.
Google Maps extra

Google Maps TV

De Google Maps Template Variable tool is perfect voor het tonen van je adres op je website. Het geeft de bezoeker de mogelijkheid om met één druk op de knop een route te plannen in Google Maps.

De tool voegt een kaart en verschillende adres vakken toe aan je website. Daarnaast kun je ook een exacte locatie vast pinnen door middel de drag-and-drop marker. 

Batcher Modx

Batcher

Batcher is een batch-editing Extra voor MODX Revolution. Het geeft je de mogelijkheid om één bepaalde actie voor meerdere pagina's in MODX tegelijkertijd te laten uitvoeren.

Formalicious Modx Extra door Sterc

Formalicious

Formalicious is een krachtige bouwer van formulieren met meerder stappen, met ondersteuning van 8 verschillende typen velden, ingebouwde validatie en de mogelijkheid om hooks en andere geadvanceerde FormIt functionaliteiten toe te passen. 

Formalicious versnelt voor jou het proces van het maken van een formulier, maar tevens ook voor de klant die een nu formulier met een paar klikken in elkaar kan zetten. Gemaakt door Sterc.

SEO Suite Modx extra

SEO Suite

SEO Suite is een premium MODX Extra welke er voor zorgt dat 404 errors automatisch opgelost worden wanneer er iemand zoekt naar gerelateerde content op desbetreffende website. Dit programma creëert op dat moment een 301 redirect naar de relevante pagina. Lees meer over SEO Suite of download het hier.