Connect MODX to anything!

Alles wat we kunnen lezen, kunnen we koppelen. We begrijpen dat dat nog een beetje vaag is, daarom hebben we een overzicht gemaakt met pakketten die we sowieso kunnen koppelen. Deze vind je hier!

Je organisatie beschikt over veel data, denk aan tekstdocumenten, spreadsheets, bestanden op interne servers, in Dropbox, Google Drive enzovoorts. Stel je voor dat je deze allemaal handmatig moet overzetten om ze online te krijgen. Wij kunnen je behoeden voor deze nachtmerrie door al je data te koppelen aan MODX.

Veiligheid & privacy

Veiligheid & privacy

Het koppelen van verschillende systemen aan één CMS kan risico's met zich meennemen. Wij behoeden jouw bedrijf op deze manier voor potentiële gevaren: 

  • Wij informeren op voorhand over potentiële risico's
  • Wij zijn uiterst selectief over de data die wij beschikbaar stellen
  • Verbindingen zijn met wachtwoorden en tokens beveiligd
  • Data wordt in een verborgen privé map op de server opgeslagen
  • Gevoelige data wordt geëncrypt opgeslagen 
ERP and CRM, we connect 'm all!

Jij zegt het, wij doen het!

De wereld om ons heen veranderd in een wereld waarin alle data kan worden uitgewisseld. Er worden steeds minder gesloten data formaten gebruikt en steeds meer open formaten zoals XML, JSON, CSV en XLS(X). Overheden sporen het gebruik van Open Data aan, wat zorgt voor een betere wereld als het gaat om verbinden van data. En als wij het kunnen lezen, kunnen wij het koppelen.

 door meer dan 60.000 bedrijven

door meer dan 80.000 bedrijven

Onze MODX Extras worden gebruikt door meer dan 80.000 bedrijven over de gehele wereld.

Wil je met ons werken? Lees onze aanpak of neem contact met ons op.

X

Neem contact op met Gauke Pieter Sietzema

Gauke Pieter Sietzema

Let's talk data

Mail, bel of bezoek Gauke Pieter voor meer informatie. Niks is beter dan iemand face-to-face te ontmoeten. Je bent van harte welkom op ons kantoor en we vinden het ook geen probleem om naar jou toe te reizen, al moeten we ervoor vliegen: we don't mind.

Contact GP