MODX CMS

MODX CMS

Het krachtige MODX CMS

MODX is éen van de meest krachtige open source Content Management Systemen. Met dit CMS beheer je vanuit één plek eenvoudig jouw content van verschillende kanalen zoals website, app en digital signage. MODX staat bekend om zijn perfecte koppeling aan alle softwarepakketten. Zo geeft dit CMS jou alle vrijheid om jouw online marketing mix af te stemmen op jouw (marketing)doelen. 

Met het MODX CMS heb je een stevig content en data platform dat snel en veilig is. Door hier robuuste MODX modules aan toe te voegen en creëeren wij online platformen op maat. Zo kun je met MODX rekenen op snelheid, veiligheid, vindbaarheid en flexibiliteit. Alle ingrediënten die doorslaggevend zijn voor online succes. En dat is natuurlijk wat iedereen wil!

Zelf zien hoe eenvoudig en flexibel het MODX CMS is? Vraag een MODX demo aan.

Krachtige online performance
Multichannel CMS
Integreert met alles
X

Daarom MODX

Met het MODX CMS heb jij de controle over jouw content en data. Zo kan dit CMS volledig afgestemd worden op jouw online doelen. Wij maken hierbij gebruik van vier verschillende modellen: Het branding, leads, sales en service model. Om een beeld te schetsen hoe, vind je hieronder enkele voorbeelden.

In vier stappen naar een concrete digitale strategie? Download ons vernieuwde Sterce Model en bepaal en behaal de doelen van jouw organisatie.

MODX Strategie
X

MODX en Branding

MODX voor branding

Jouw branding blijft consistent over alle digitale kanalen terwijl je deze beheert vanuit één CMS. Koppel het CMS met e-mailmarketing en socials om de binding met jouw doelgroep te versterken.

MODX en Leads

Leads generen en kwalificeren

Met MODX haal je relevant verkeer op vanuit zoekmachines zoals Google. Volg daarna deze leads op door het CMS te koppelen met jouw CRM en Marketing Automation Systemen.

MODX en Sales

Verhoog je sales

MODX biedt oneindig veel eCommerce mogelijkheden. Maak een koppeling met bekende betaalsystemen, koppel producten aan e-mailmarketing pakketten en kom erachter wie zijn winkelmandje heeft achtergelaten. MODX bevat alles wat je mag verwachten van huidige eCommerce software.

MODX en Service

Service in MODX

Goede service is cruciaal voor jouw organisatie. MODX geeft jou de mogelijkheid om slimme formulieren aan te maken, zodat de juiste vraag bij de juiste afdeling terecht komt. Vervolgens laat MODX deze tickets automatisch inschieten in jouw service systeem. Het integreren van verschillende contactmogelijkheden als WhatsApp, Chatbot, Messenger, chat, telefonie en click-to-call is ook zo gepiept.

MODX CMS Multichannel

Multichannel CMS

Met MODX kun je al je platformen en producten in elke taal beheren vanuit één plek. Zo maakt MODX multichannel beheer voor iedereen gemakkelijk. Dat scheelt veel dubbele invoer van data en zo hoeven organisaties voor veel online middelen maar één systeem te kennen. Daarnaast kun je met MODX verschillende rollen en rechten toekennen aan de gebruikers van het CMS. Laat de receptie bijvoorbeeld de narrowcasting schermen beheren, zonder ook aanpassingen te maken in de website.

Online performance van MODX

Sinds dag één heeft MODX zich gericht op de belangrijkste pijlers van een website: veiligheid, snelheid en vindbaarheid. Online performance is dan ook de kracht van MODX. Door een vast team binnen de MODX community die alle code controleert, kwetsbaarheden opzoekt en deze meteen aanpakt, sta jij garant voor een veilige MODX website. 

Daarnaast is MODX een licht CMS dat voorziet in alle essentiële basisfunctionaliteiten. De flexibiliteit van het systeem geeft alle ruimte om gewenste uitbreidingen toe te voegen, specifiek gericht op jouw doelen. Zo blijft het systeem zo ‘clean en lean’ mogelijk, zonder hiermee de omgeving traag en kwetsbaar te maken. Wil jij meer online zichtbaarheid? Ook hiermee helpt MODX je. Voeg aan dit slimme CMS waardevolle plugins toe om jouw website optimaal vindbaar te maken.

MODX Extras

MODX Extras

Met MODX Extras, ook wel bekend als plugins of modules, kun je verschillende functionaliteiten van je website verbeteren of uitbreiden. Bij MODX hoef je alleen de features toe te voegen die nodig zijn om jouw doelen te behalen, zonder dat het CMS overladen wordt door onnodige plugins. Zo blijft je website snel en veilig!

MODX Extras Sterc

Diverse MODX Extras die Sterc gebouwd heeft en die wereldwijd door honderdduizenden mensen gebruikt worden zijn het Google Analytics Dashboard, Formalicious en Formit. De laatste twee gebruik je voor het aanmaken en verwerken van formulieren. Vervolgens kunnen ook vervolgstappen hieraan gekoppeld worden, zoals het versturen van een e-mail. Hier lees je meer over onze plugins. Wees gewaarschuwd, het is een vrij technisch verhaal ;)

Integraties MODX

MODX koppelingen

Organisaties gebruiken allerlei verschillende software voor bijvoorbeeld CRM, ERP, Marketing Automation, Service, Planning of Chat. Het MODX CMS koppelt met alle software. Zo kun jij met een gerust hart verder werken in het programma dat voor jou bekend is, vanuit een CMS waarmee je alle platformen beheert.

Bekijk hier de lijst met de meest bekende koppelingen. Zie je jouw pakket er niet tussen staan? Wees gerust, wij kunnen alles met elkaar koppelen! Neem gerust contact met ons op

Marketing automation

MODX staat bekend om zijn feilloze integratie met verschillende marketing automation pakketten als HubSpot, Marketo en MailChimp. Met Marketing automation krijg je meer inzicht in het gedrag van jouw (potentiële) klanten, waardoor je hen kunt helpen met hun klantreis. Door dit inzicht kun je gepersonaliseerde content aanbieden en jouw klanten betere service bieden. Dit kunnen e-mails zijn, maar ook geautomatiseerde call to actions, bots of landingspagina’s op je website.

 

Daarnaast zorgt marketing automation voor een betere marketing-sales alignment. Door deze samenwerking kun je leads steeds verder door jouw salesfunnel leiden. Zo veranderen leads in klanten en blijven klanten betrokken bij jouw merk, product of dienst.

Meer weten over marketing automation?

Hier vertellen wij er meer over!

MODX en HubSpot

MODX & HubSpot

Naast marketing automation heeft MODX een feilloze integratie met HubSpot. Door onze HubSpot API koppeling wordt alle data verzameld in HubSpot, om deze vervolgens in het MODX CMS in te zetten om je website te personaliseren. Natuurlijk kun je daarnaast ook gebruik maken van handige features als chatbot, fly-out formulieren, meeting planner en nog veel meer. 

MODX Demo

Daarom Sterc

Als MODX Agency ontwikkelt Sterc al ruim 14 jaar aan en met het open source CMS MODX. Sterc heeft meer dan 20 MODX plugins gebouwd, welke al ruim 600.000 keer gedownload zijn. Ook is Sterc druk bezig met het opzetten van de volgende versie van MODX: MODX3. Ons teamlid Gauke Pieter Sietzema is voorzitter van de MODX Advisory Board en wij delen en ontvangen dan ook graag kennis over MODX. Dit doen wij door het organiseren van en deelnemen aan trainingen, meetups en workshops.

Daarnaast helpen wij graag organisaties met het verbeteren van hun workflow en bieden wij gratis MODX demo’s en website scans aan. Ten slotte hebben wij de meeste MODX developers in ons kantoor en kunnen daardoor 24/7 support bieden aan onze MODX klanten. Meer weten over Sterc en MODX? Bekijk dan deze video hiernaast en leer ons in één minuut beter kennen.

X

Meer over MODX?

In het MODX ebook ontdek je alle ins en outs van dit krachtige CMS.

 

Download MODX ebook

MODX ebook
X

Website scan

De Sterce website scan analyseert jouw website om alle veiligheid-, SEO- en mobiele problemen te vinden die ervoor kunnen zorgen dat je website geen perfecte ranking in zoekmachines heeft. Voer gewoon jouw URL in en ontdek wat jij kunt optimaliseren. Snel en eenvoudig.