MODX CMS

MODX CMS

Het krachtige MODX CMS

MODX is éen van de meest krachtige open source Content Management Systemen. Met dit CMS beheer je vanuit één plek eenvoudig jouw content van verschillende kanalen zoals website, app en digital signage. MODX staat bekend om zijn perfecte koppeling aan alle softwarepakketten. Zo geeft dit CMS jou alle vrijheid om jouw online marketing mix af te stemmen op jouw (marketing)doelen. 

Met het MODX CMS heb je een stevig content en data platform dat snel en veilig is. Door hier robuuste MODX modules aan toe te voegen creëren wij online platformen op maat. Zo kun je met MODX rekenen op snelheid, veiligheid, vindbaarheid en flexibiliteit. Alle ingrediënten die doorslaggevend zijn voor online succes. En dat is natuurlijk wat iedereen wil!

Zelf zien hoe eenvoudig en flexibel het MODX CMS is? Vraag een MODX demo aan.

Krachtige online performance
Multichannel CMS
Koppel alle software & platformen
Online performance MODX

Online performance

Sinds dag één heeft MODX zich gericht op de belangrijkste pijlers van een website: veiligheid, snelheid en vindbaarheid. Online performance is dan ook de kracht van MODX. Met MODX heb jij volledige controle over de ervaringen die jij je gebruikers biedt. Zo zijn je platformen eenvoudig te beheren, ben je zeker van een geweldige performance, en is hulp altijd dichtbij.

MODX veiligheid

Veilig CMS

Door een vast team binnen de MODX community die alle code controleert, kwetsbaarheden opzoekt en deze meteen aanpakt, sta jij garant voor een veilige MODX website. Voeg daar Extras en Two Factor Authentication aan toe, zodat jij in complete controle bent over de veiligheid van jouw platform. Dit alles maakt MODX nog veiliger dan de meest populaire CMSen.

Het SEO CMS waarmee jij gevonden wordt

Online vindbaarheid is tegenwoordig de nummer één prioriteit van vrijwel elke organisatie. Betere vindbaarheid zorgt voor meer bezoekers en mogelijkheden om relevante leads om te vormen tot waardevolle klanten.

Om je website te optimaliseren moet je kijken naar 3 factoren: content, techniek en authoriteit. En de juiste techniek, dat is waar MODX je bij helpt!

Een platform met weinig code, leesbare url’s en slimme techniek is waar Google van houdt, waardoor jij in de zoekresultaten stijgt.

Voeg daar waardevolle SEO extra’s en natuurlijk jouw eigen geschreven super relevante content aan toe en jij bent er zeker van dat je wordt gevonden online.

Het snelle MODX CMS

Supersonisch snel

Om meer bezoekers naar je digitale platform te trekken, is online snelheid cruciaal. Doordat MODX een licht CMS is dat jou voorziet in alle essentiële basisfunctionaliteiten, blijft je platform altijd snel. De flexibiliteit van het systeem geeft alle ruimte om gewenste uitbreidingen toe te voegen, specifiek gericht op jouw doelen. Zo blijft het systeem zo ‘clean en lean’ mogelijk, zonder hiermee de omgeving traag en kwetsbaar te maken.

Gebruiksvriendelijk CMS

Creatieve vrijheid

Met MODX ben je zeker van een CMS waarin je alle vrijheid krijgt die jij nodig hebt, zonder je ergens in tegen te houden of problemen te veroorzaken. MODX biedt jou de tools die jij nodig hebt om content snel te creëren, dupliceren en publiceren. Met een custom dashboard voor jouw team, krijg je precies datgene te zien wat jij nodig hebt om snel aan de slag te gaan. Zo kun jij met één druk op de knop een nieuwe pagina aanmaken, je Google Analytics statistieken bekijken of alle ingevulde formulieren bekijken.

MODX CMS Multichannel

Multichannel CMS

Met MODX kun je al je platformen en producten in elke taal beheren vanuit één plek. Zo maakt MODX multichannel beheer voor iedereen gemakkelijk. Dat scheelt veel dubbele invoer van data en zo hoeven organisaties voor veel online middelen maar één systeem te kennen. Daarnaast kun je met MODX verschillende rollen en rechten toekennen aan de gebruikers van het CMS. Laat de receptie bijvoorbeeld de narrowcasting schermen beheren, zonder ook aanpassingen te maken in de website.

MODX Extras

MODX Extras

Met MODX Extras, ook wel bekend als plugins of modules, kun je de functionaliteiten van je platform uitbreiden of verbeteren. Met MODX voeg je alleen die features toe die nodig zijn om jouw doelen te behalen, zonder dat het CMS overladen wordt door onnodige plugins. Zo blijft je website altijd snel en veilig!

MODX Extras Sterc

Vertrouwd door 80.000+

Sterce MODX Extras zoals het Google Analytics Dashboard, SEO Suite, Formalicious en Formit worden wereldwijd al door tienduizenden organisaties dagelijks gebruikt. Zet deze extra's ook zelf in en verbeter je online vindbaarheid, creëer formulier en houd de prestaties van je website in één overzicht eenvoudig bij. Ontdek hier alles over onze plugins. Wees gewaarschuwd, het is een vrij technisch verhaal ;)

Integraties MODX

MODX koppelingen

Organisaties gebruiken allerlei verschillende software voor bijvoorbeeld CRM, ERP, PIM, PMS, Marketing Automation, Service, Planning of Chat. Het MODX CMS koppelt met alle software. Zo kun jij met een gerust hart werken in het programma dat voor jou bekend is, vanuit een CMS waarmee je alle software en producten beheert.

Bekijk hier onze lijst met de meest bekende koppelingen. Zie je jouw pakket er niet tussen staan? Wees gerust, wij kunnen alles met elkaar koppelen! Neem gerust contact met ons op

Marketing automation

MODX staat bekend om zijn feilloze integratie met verschillende marketing automation pakketten als HubSpot, Marketo en MailChimp. Met Marketing automation krijg je meer inzicht in het gedrag van jouw (potentiële) klanten, waardoor je hen kunt helpen met hun klantreis. Door dit inzicht kun je gepersonaliseerde content aanbieden en jouw klanten betere service bieden. Dit kunnen e-mails zijn, maar ook geautomatiseerde call to actions, bots of landingspagina’s op je website.

Daarnaast zorgt marketing automation voor een betere marketing-sales alignment. Door deze samenwerking kun je leads steeds verder door jouw salesfunnel leiden. Zo veranderen leads in klanten en blijven klanten betrokken bij jouw merk, product of dienst.

Ontdek marketing automation!

MODX en HubSpot

MODX & HubSpot

Next level marketing & sales platform HubSpot kunnen wij volledig integreren met het MODX CMS. Door onze HubSpot API koppeling wordt alle data verzameld in HubSpot, om deze vervolgens in het MODX CMS in te zetten om je website te personaliseren. Natuurlijk kun je daarnaast ook gebruik maken van handige features als chatbot, fly-out formulieren, meeting planner en nog veel meer, alles om jouw klant zo goed mogelijk te helpen.

Ontdek deze krachtige samenwerking

X

Behaal je doelen

Dit alles zorgt ervoor dat jij MODX volledig kan afstemmen op jouw online brading, leads, sales, service en recruitment doelen. Ontdek hieronder hoe MODX jou helpt met het behalen van deze doelen.

In vier stappen naar een concrete digitale strategie? Download ons vernieuwde Sterce Model, en bepaal en behaal de doelen van jouw organisatie.

MODX Strategie
X

MODX en Branding

MODX voor branding

Jouw branding blijft consistent over alle digitale kanalen terwijl je deze beheert vanuit één CMS. Koppel het CMS met e-mailmarketing en socials om de binding met jouw doelgroep te versterken.

MODX en Leads

Leads generen en kwalificeren

Met MODX haal je relevant verkeer op vanuit zoekmachines zoals Google. Volg daarna deze leads op door het CMS te koppelen met jouw CRM en Marketing Automation Systemen.

MODX en Sales

Verhoog je sales

MODX biedt oneindig veel eCommerce mogelijkheden. Maak een koppeling met bekende betaalsystemen, koppel producten aan e-mailmarketing pakketten en kom erachter wie zijn winkelmandje heeft achtergelaten. MODX bevat alles wat je mag verwachten van huidige eCommerce software.

MODX en Service

Service in MODX

Goede service is cruciaal voor jouw organisatie. MODX geeft jou de mogelijkheid om slimme formulieren aan te maken, zodat de juiste vraag bij de juiste afdeling terecht komt. Vervolgens laat MODX deze tickets automatisch inschieten in jouw service systeem. Het integreren van verschillende contactmogelijkheden als WhatsApp, Chatbot, Messenger, chat, telefonie en click-to-call is ook zo gepiept.

MODX Demo

Sterce MODX Agency

Als MODX Agency ontwikkelt Sterc al ruim 14 jaar aan en met het open source CMS MODX. Sterc heeft meer dan 20 MODX plugins gebouwd, welke al ruim 600.000 keer gedownload zijn. Ook is Sterc druk bezig met het opzetten van de volgende versie van MODX: MODX3. Ons teamlid Gauke Pieter Sietzema is voorzitter van de MODX Advisory Board en wij delen en ontvangen dan ook graag kennis over MODX. Dit doen wij door het organiseren van en deelnemen aan trainingen, meetups en workshops.

Daarnaast helpen wij graag organisaties met het verbeteren van hun workflow en bieden wij gratis MODX demo’s en website scans aan. Ten slotte hebben wij de meeste MODX developers in ons kantoor en kunnen daardoor 24/7 support bieden aan onze MODX klanten. Meer weten over Sterc en MODX? Bekijk dan deze video hiernaast en leer ons in één minuut beter kennen.

X

Meer over MODX?

In het MODX ebook ontdek je alle ins en outs van dit krachtige CMS.

 

Download MODX ebook

MODX ebook
X

Website scan

De Sterce website scan analyseert jouw website om alle veiligheid-, SEO- en mobiele problemen te vinden die ervoor kunnen zorgen dat je website geen perfecte ranking in zoekmachines heeft. Voer gewoon jouw URL in en ontdek wat jij kunt optimaliseren. Snel en eenvoudig.