Marketing automation

Sterc automatiseert je marketing

Marketing automation is helemaal hip. Niet gek ook! Marketing automation gaat over software die stukken van je marketing automatiseert en jou daarmee tijd en moeite bespaart. Denk bijvoorbeeld aan automatische e-mails, berichten op sociale media of andere acties op je website. We vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen met marketing automation.

Er zijn een paar bekende pakketten waarmee je je marketing kunt automatiseren. We werken bij onze klanten bijvoorbeeld met Marketo, Pardot en Hubspot. Maar door de flexibiliteit van MODX kunnen we eigenlijk alle pakketten koppelen.

We beginnen het proces altijd met het bespreken van de flow die we willen automatiseren. Omdat we MODX-specialisten zijn, gaat het vaak om het integreren van functionaliteit op de website met een marketing automation-pakket. We bouwen bijvoorbeeld bepaalde marketingpagina’s met formulieren, die rechtstreeks in Marketo verwerkt worden. Of een offerteformulier op een website dat volledig gekoppeld is aan Hubspot. Wij zorgen ervoor dat het er allemaal goed uitziet en dat je ze eenvoudig kunt beheren.

Daarna komen de gegevens van je website dus direct in de software waar je al mee werkt. Zo zorgen we ervoor dat je geen tijd verliest met het implementeren van nieuwe programma’s. Je kunt gewoon blijven werken zoals je gewend bent, maar dan met meer leads en betere conversies.

 

X

Neem contact op met Hendrik Jan Hofstede

Hendrik Jan Hofstede

Is Marketing Automation iets voor jou?

We helpen je graag verder!

Mail Hendrik Jan