Webbureau voor de maakindustrie

Webbureau voor de maakindustrie

Van strategie tot ROI

Het Sterce model laat je stilstaan bij wie je bent en wat er om je heen gebeurt. Het zet je in beweging. We vormen een strategie op basis van doelstellingen, we stippelen jouw tactiek uit. We werken samen aan online resultaat dat telt. Zoals er liefde schuilt in alles wat jij maakt, zo schuilt er passie in onze ambacht: internet & marketing.

 

Sterc werkt met een op Result on Investment (ROI) gebaseerde strategie. We bepalen een duidelijke doelstelling en houden je resultaten constant in de gaten. Hierdoor kunnen we snel inspelen op veranderingen, zodat we jouw investering zo snel mogelijk terugverdienen met online resultaat dat telt.

Meer strategie & Sterc model

DeWit

Maakwerk = Merkwerk

Sterc laat merken groeien. We verdiepen ons in jouw bedrijf, je bedrijfsprocessen, je product. We houden rekening met diversiteit in normen en culturen. Jouw merkwaarden brengen we naar voren, met een tactiek waarin elke collega zich kan vinden. We zorgen voor efficiëncyslagen die je niet voor mogelijk hield. 

Resultaat

Een ontembaar verlangen naar resultaat.

Sterc, internet & marketing voor de maakindustrie.

MODX

Het hart van al ons werk  is Open Source CMS MODX. Hiermee kunnen we websites, apps, e-mailmarketing, social media, narrowcasting en ook digitale brochures beheren. Sterc geldt als één van de Founding Partners binnen MODX en heeft een groot aandeel in de ontwikkeling van dit CMS.

Brochure-generator

Wil je jouw online productcatalogus eenvoudig converteren naar een gedrukt exemplaar? Dan is de Brochuregenerator wat je zoekt! Met de Brochuregenerator creëer je op basis van vooraf gedefinieerde templates eenvoudig een drukklare PDF. Met diverse gebruikersrollen is het managen van de content een fluitje van een cent. Sterc leverde de Brochuregenerator aan diverse partners uit de maakindustrie, bij één van deze klanten behaalden we een ROI van zeven maanden. 

X

Neem contact op met Monique Kooistra

Monique Kooistra

Maakindustrie & Sterc

Samen een sterc merk neerzetten?

Neem contact op met Monique