Next Level Marketing en Sales Platform HubSpot

HubSpot

Ontdek hoe dit platform jouw marketing naar het volgende niveau brengt

HubSpot is hét platform als het gaat om de marketing van nu. Dit krachtige platform richt zich namelijk op alles wat ervoor zorgt dat jij een sterke band opbouwt met jouw doelgroep. Met gepersonaliseerde content, interessante sales mailings en de beste service krijgt jouw doelgroep de aandacht die zij verdienen. Zo worden leads klanten en blijven klanten betrokken bij jouw merk. 

  • Laat alle data van leads en klanten samenkomen op een plek;
  • Creëer gepersonaliseerde marketing acties zodat jouw leads zullen converteren;
  • Maak jouw sales efficiënter dan ooit en krijg inzicht in jouw klanten;
  • Optimaliseer jouw service en speel in op de vragen van jouw klanten;
  • Maak van leads klanten, en van klanten ware fans.
Flywheel HubSpot

Het alles-in-een pakket voor iedereen

HubSpot is een krachtig alles-in-een pakket voor jouw CRM, marketing, sales en service. Zo kun jij jouw bedrijf online optimaliseren, zichtbaar worden voor alle online gebruikers, inspelen op de behoeften van jouw leads en met klanten een sterke relatie opbouwen. Krachtig los van elkaar, maar explosief goed wanneer je ze allemaal gebruikt. Hoe zet jij HubSpot in om jouw doelen te behalen?

Krachtige CRM

Vanuit de basis is HubSpot een krachtig CRM waar alle gegevens van jouw contacten op één plek samenkomen. Door het toevoegen van verschillende ‘Hubs’ zorg jij ervoor dat je zoveel mogelijk data verzamelt van alle verschillende platformen de jij beheert. Vang alle data en interacties vanuit web, socials, e-mailmarketing, sales mails, chats, meetings en digital ads als Google en Facebook ads op en kom alles te weten van jouw leads en klanten. Zo speel zo beter dan ooit in op de vragen van jouw doelgroep.

Next level marketing met HubSpot

Efficiƫnte marketing

Als next level marketing automation platform is het logisch dat velen HubSpot inzetten om hun marketing te optimaliseren. Met HubSpot kun je marketingactiviteiten automatiseren, personaliseren en op deze manier jouw zichtbaarheid en relatie met belangrijke leads verbeteren.

HubSpot Marketing Automation

Automatiseer taken

Meer doen in minder tijd, dat is waar het automatiseren van activiteiten om draait. Met de automation tool in HubSpot kun jij in no-time bezig gaan met e-mailmarketing, social media en advertenties en bied je waardevolle content aan die op het juiste moment bij jouw doelgroep beland.

 

Meer weten over het automatiseren van jouw marketing en een krachtige lead management?

Meer over marketing automation vind je hier

 

Personaliseer je marketing uitingen

Niet alleen automatisering van taken, maar ook het personaliseren van jouw uitingen is een belangrijk onderdeel binnen HubSpot. Daarom kun je met HubSpot aan de slag gaan met inbound marketing, waar personalisatie en jouw doelgroep in centraal staan.

HubSpot biedt een krachtige CRM waarin alle interacties en data van alle kanalen op een plek samenkomt. Deze data kun jij gebruiken om jouw leads en klanten een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Zo creëer jij waardevolle content die aansluit op jouw doelgroep, zodat zij sneller zullen converteren en fans van jouw bedrijf willen worden.

HubSpot Lead Scoring

Kwalificeer leads

HubSpot is een krachtig platform om inzicht te krijgen in jouw leads, maar hoe kun jij al deze data overzichtelijk krijgen? In HubSpot kun je aan de slag gaan met het kwalificeren van leads, ook wel lead scoring. Zo kun je aan de hand van bepaalde acties van jouw leads zien hoe ver zij zijn in hun customer journey. Met kliks, opens en downloads worden punten aan leads toegekend zodat ze van subscribers in ware promoters veranderen en alleen de waardevolle ‘Marketing Qualified Leads’ bij sales terecht komen.

HubSpot Funnel

Converteer leads

HubSpot is ook voor sales een krachtig platform. Met inbound sales speel jij precies in op waar jouw doelgroep behoefte aan heeft, zonder irritant te zijn. Doordat je weet hoe jouw leads binnen komen, waar ze zijn in de sales funnel en welke vragen zij hebben, kun je hen precies dat bieden wat zij willen. Zo kun je ze gemakkelijker door de funnel leiden en sneller laten converteren.

HubSpot E-mail templates

Sales die werkt

Verander jouw koude acquisitie in geautomatiseerde mails, zonder onpersoonlijk te worden. Door het maken van templates en deze per lead of klant te tweaken naar bekende data, speel je perfect in op daar waar de lead behoefte aan heeft. Zo verstuur je nooit meer koude e-mails die niet werken, en bespaar je ook nog eens extra tijd.

Deals HubSpot

Stuur de klantreis

Met HubSpot is inzicht krijgen in jouw leads, klanten en teams makkelijker dan ooit. De lifecycle stages en het dealboard laten zien waar leads en klanten tegenaan lopen, welke leads door sales opgepakt kunnen worden en hoe ver zij al in de onderhandeling zijn. Zo kun je elkaar nog beter helpen om deals in sales te veranderen en leads in klanten.

Onmisbare service

Waar het bij HubSpot allemaal om gaat is de klant, en daar kan jouw service afdeling natuurlijk ook bijdragen. Blije klanten verhogen jouw sales en zorgen ervoor dat zij ware promotors worden van jouw merk. Met HubSpot ga je aan de slag met het opbouwen van een krachtige relatie.

Doordat alle teams samenkomen in één platform kun jij jouw klanten beter helpen dan ooit. In HubSpot zie je waar klanten en leads tegenaan lopen en kun je ze eenvoudig helpen met kennis artikelen, chats, mails en calls.

HubSpot Livechat en Chatbot

Kom in contact

Om het contact met jouw doelgroep nog verder te verbeteren kun je gebruik maken van chats en chatbots. Zo worden drempels weggehaald voor leads en klanten en kunnen zij 24/7 geholpen worden. Daarnaast zorgt de chatbot ervoor dat zij door de website heen geleid worden en daar komen waar zij antwoord op hun vragen vinden en kunnen converteren.

HubSpot Survey Tool

Verbeter je service

Om de juiste informatie te bieden aan jouw klanten en een lange termijn relatie met ze op te bouwen, is het belangrijk om zo nu en dan te vragen hoe het gaat. Met HubSpot’s handige survey tool weet je zo waar jouw verbeterpunten liggen en wat klanten nou zo waardevol aan jouw bedrijf vinden. Zo ontdek jij de ware fans van jouw bedrijf en kunnen zij jouw bedrijf helpen meer zichtbaarheid en een beter imago te krijgen.

HubSpot API

HubSpot API

Met al deze functionaliteiten die HubSpot te bieden heeft, maakt het een allround platform voor de online wereld. Daarmee kun je gedag zeggen tegen je huidige chat, e-mailmarketing, CRM en andere losse software. Ben je er nog niet aan toe om afscheid te nemen? Wij kunnen HubSpot en MODX ook koppelen aan ieder ander pakket zoals Microsoft Dynamics, Salesforce en MailChimp.

HubSpot Platinum Partner

HubSpot Platinum Partner

Samen met Seefore zetten wij krachtige marketing automations op voor onze klanten. Vanuit ons Sterce model wordt gekeken naar de doelen die jouw bedrijf heeft en welke mogelijkheden binnen HubSpot en MODX hierop aansluiten. Vervolgens worden trainingen over dit marketing automation platform gegeven door Seefore en kijken wij naar hoe het MODX CMS hier wat extra’s aan kan toevoegen.

MODX CMS

HubSpot en MODX

Het MODX CMS en marketing platform HubSpot zijn een match made in heaven. HubSpot kan volledig geïntegreerd worden in MODX, waardoor zij elkaar beter kunnen aanvullen dan ooit. Waar HubSpot ervoor zorgt dat jij een sterke band kunt opbouwen met jouw leads en klanten, zorgt MODX voor het draagvlak in de vorm van een krachtig multichannel CMS voor elk online platform. Van website tot webshop, HubSpot en MODX helpen jou je online doelen te behalen.

Alle HubSpot Features

Lead management
Landingspagina's
E-mail
Automation
Formulieren
Analytics
Social media
SEO
Tickets
Blog
Chat(bot)
Knowledge base
CTA's
Formulieren
Meetings