Online agency en MODX specialist STERC opent kantoren in München en San Francisco

STERC - Facts, Fun & Fly!

Online agency en MODX specialist STERC opent kantoren in München en San Francisco. Waar vanuit Nederland al geruime tijd internationale opdrachtgevers bediend worden, wil STERC nu nog beter vertegenwoordigd zijn in deze groeimarkten.

‘Offline actief zijn in het buitenland betekent meer inzichten in deze markten, wat ook goed is voor onze internationaal georiënteerde klanten in Nederland zelf.’
- Hendrik Jan Hofstede, Online Strateeg & Founder

STERC bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt sites en webapplicaties voor internationaal opererende bedrijven, bekende merken en grote reclamebureaus. Voorbeelden zijn een configure-to-order platform voor Malibu Boats en een mondiaal webplatform voor Stertil Koni. Dit allemaal op basis van het MODX platform, waarvoor STERC inmiddels wereldwijd als dé specialist wordt gezien en daarom regelmatig gevraagd wordt voor onafhankelijke audits. Het bureau kenmerkt zich echter niet alleen door technische knowhow en ervaring, maar ook vanwege het Sterce Model en de eigenzinnige bedrijfscultuur.

Facts, Fun & Fly zijn de 3 ‘F-words’ welke centraal staan binnen STERC. Het team specialisten wil samenwerken aan resultaten die er toe doen en met deze feiten het verschil maken. Iedereen bij Sterc doet dit met veel plezier en vanuit de passie voor het letterlijk en figuurlijk grensoverstijgende vak.

“MODX brengt ons naar landen als Duitsland, de Verenigde Staten, Kazachstan, Malta en Wit-Rusland. De internationale community zorgt ervoor dat STERC een R&D-afdeling heeft van 2.500 ontwikkelaars wereldwijd.”
- Henk Everts, CEO & Partner

De keuze voor de creatieve hubs München en San Francisco is mede gemaakt door samenwerking met lokale MODX partners, die zelf behoefte hebben aan versterking qua kennis en capaciteit. Dus niet enkel en alleen een postadres, maar een plek waar daadwerkelijk werk verzet gaat worden. Dat er vanaf Groningen Airport gevlogen kan worden op The Bay Area en dus tevens Silicon Valley, is slim bekeken uiteraard.

In verband met de internationale ambities zoekt STERC nieuwe collega’s. Er is doorlopend vraag naar ervaren developers, maar ook voor sales en new business toppers is STERC graag de nieuwe werkgever, die nét het verschil weet te maken in vergelijking tot andere bureaus.

X

Neem contact op met Henk Everts

Henk Everts

Reacties of vragen?

Henk Everts staat je graag te woord.

Mail Henk