Zorg voor directe interactie met bezoekers van uw evenement!

 

Deze week is de website van Social Mirror, onderdeel van Sterc concept, gelanceerd.

Social Mirror is een dienst die ingezet kan worden bij allerlei soorten evenementen. De meest bekende en gebruikte soorten socialmedia zoals Twitter, Hyves en Facebook kunnen worden gecombineerd en geprojecteerd op een scherm. Ook kan er eigen content, zoals een dagprogramma, weervoorspelling of reminders voor het publiek geprojecteerd worden. Zo ontstaat er een nieuw communicatiekanaal waarmee de organisator, de bezoekers en zelfs de thuisblijvers van het evenement, in een oogopslag kunnen zien wat er geschreven wordt over het evenement.
Voorbeelden van evenementen zijn festivals en concerten, congressen, maar ook bruiloften behoren tot de mogelijkheden om bezoekers er interactief bij te betrekken.

Organisator
Voor de organisator van het evenement is het communicatiekanaal van Social Mirror een perfecte manier om alle meningen te peilen van de bezoekers en de thuisblijvers, welke tijdens of na het evenement gelezen kunnen worden. Zo weet de organisator wat de positieve punten van het evenement waren, maar ook de verbeterpunten voor een volgend evenement.

Bezoekers
Voor de bezoekers is de Social Mirror een toepassing om direct betrokken te worden bij het evenement. De bezoeker weet meteen de gebeurtenissen rondom het evenement, maar kan ook zelf berichten, foto's of locaties delen met het (online) publiek.

Thuisblijver
Voor de mensen die niet aanwezig zijn bij het evenement is het socialmediakanaal van Social Mirror een geschikt middel om toch op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Alle voordelen op een rij: directe interactie met bezoekers en thuisblijvers voor, tijdens en na het evenement effectief, snel en goedkoop communiceren, meer volgers, vrienden, leden en bezoekers ook na het evenement meetbare effecten.

Neem nu snel een kijkje op www.socialmirror.nl!