Wat is Google+ ?

 

Kringen

Net als in het dagelijks leven heeft men te maken met verschillende sociale kringen zoals vrienden, collega's en familie.
Met iedere kring wordt specifieke informatie gedeeld. Men zal dus zakelijke onderwerpen vooral bespreken met collega's en foto's die gemaakt zijn tijdens het uitgaan worden eerder gedeeld met vrienden dan familie. Zo ook in Google+. Google+ maakt het mogelijk informatie met specifieke kringen te delen zodat alleen de personen waarvoor de informatie bestemd is deze te zien krijgen.

Hangouts

Google+ geeft de mogelijkheid om Hangouts te creëren. Een Hangout is een videogesprek dat gehouden kan worden met maximaal tien personen. De gebruiker kan bij zijn/haar vrienden aangeven dat deze beschikbaar is voor een videogesprek en vervolgens kunnen zij deelnemen aan het gesprek.

Sparks

Sparks verzamelen interessante artikelen en informatie over onderwerpen die eerder zijn aagegeven door de gebruikers. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld Sparks aanmaken voor webdesign en zoekmachine optimalisatie, waarna Google+ recente en relevante informatie opzoekt over deze onderwerpen.

Maak ook een account aan!

Momenteel hebben al meer dan 65.000.000 mensen een Google+ account. Google schat dat er ongeveer 250.000 nieuwe accounts per dag bij komen! Wanneer Google hun nieuwe dienst actief gaan promoten in de zoekmachine, zal de dienst wel eens zeer groot kunnen worden. Nieuwsgierig hoe Goolge+ werkt? Maak dan hier een account aan