Tot 50% subsidie op (online) innovatie!

 

Bijblijven, oftewel innoveren als ondernemer is tegenwoordig noodzakelijk. Financieel is dit meestal een ander verhaal. Want hoe kun je innoveren zonder dat je er meteen inkomsten voor terug ziet? Gelukkig is overal een oplossing voor! Afgelopen vrijdag was Sterc te vinden bij een kennisbijeenkomst in het Innovatiehuis Lauwersdelta te Buitenpost. SNN presenteerde de NIOF 2013 regeling: een regeling die innovatie bevordert met behulp van subsidies.

De NIOF regeling 2013 gaat 1 juni 2013 in werking. De aanvragen kunnen ingediend worden. Zo is er de mogelijkheid als MKB-onderneming subsidie te ontvangen voor:

  • Het stimuleren van de sociale innovatie bij ondernemers, waarbij de inzetbaarheid van de werknemers wordt verhoogd;
  • Het bijwonen van buitenlandse beurzen met een eigen stand;
  • Het ontwikkelen en vermarkten van een nieuw product, dienst of technisch werkwijze. 

Bij het laatste punt komt Sterc om het hoekje kijken. Wanneer het gaat om een strategisch marketingplan, een nieuwe website, internetmarketing of online advies helpen wij als online expert graag! Ook bij het maken van prototypes liggen kansen voor het aanvragen van deze regeling op zowel de ontwikkeling van het prototype, als gemaakte materiaalkosten.

En dankzij NIOF wordt dit ook betaalbaar voor u als MKB-onderneming! Vanaf een bedrag van € 7.500,- ontvangt u namelijk een subsidie van 50%! We helpen u graag op weg met het innoveren van uw onderneming!

Benieuwd of dit ook van toepassing is op uw onderneming? Neem dan contact met ons op via mail of bel met 0512 36 11 14.