Sterce Stagiair: Sjoerd

Met passie en vakmanschap maakt Sterc het verschil. Dit doet Sterc met een Sterc team en dus ook met de stagiairs. Vandaag vertel ik -Sjoerd - mijn verhaal. 

TEDx Groningen

In november 2014 was de dag dat ik met twee doelen naar TEDx Groningen ging. Mijn eerste doel was om een leuke inspirende dag te hebben. Mijn tweede doel was misschien nog wel iets belangrijker: in contact te komen met Henk Everts. De uitdaging was: hoe vind ik Henk tussen 500 andere mensen. Ik kende hem namelijk alleen maar van zijn LinkedIn profielfoto en de website van Sterc. 

Na enig speurwerk had ik Henk gevonden. Hij was zoals gewoonlijk druk in gesprek. Ik stelde mij voor en Henk bood me aan om langs te komen voor een sterce bak koffie. Sinds TEDx heb ik contact gehouden met Henk en hij bood mij een afstudeerplek aan! Moraal van het verhaal: gewoon doen!

Afstuderen

In maart 2015 begon ik met afstuderen. Helaas heb ik in juni een korte pauze gehad door een fietsongelukje. Sinds augustus ben ik weer op volle stercte. Het afstuderen doe ik voor de opleiding Small Business & Retail Management aan Hogeschool Stenden te Leeuwarden. Voor mijn scriptie doe ik onderzoek naar hoe een bedrijf nieuwe diensten, merken of producten in de markt kan zetten rekening houdend met de veranderende trends en onwikkelingen.

 

Sterc werc

Bij Sterc ben ik onderdeel van een gezellig marketingteam waarmee we elke dag vol overgave luisteren naar de “mooie muziek van Jannes” en Mark's speelgoed poppetjes bewonderen. Mijn werkzaamheden zijn het opzetten van social media campagnes.

Hiervoor creëren we content en onderhouden we de contacten. Dit is zeer uitdagend en leuk om te doen. Daarnaast verdiep ik me in de wereld van Google Adwords en Analytics.

 

Zelf ook Sterce Stagiair worden?  

Wij zijn altijd op zoek!