Sterc partner van De Noorderlingen

Elkaar een handje helpen, daar werken wij met plezier aan mee! Als partner van De Noorderlingen coachen wij de deelnemers en delen we onze expertise en netwerk. Dit met als doel het ondernemerschap in het Noorden te bevorderen!

Wie zijn De Noorderlingen?

De Noorderlingen is ontstaan vanuit de ambitie van vier hogescholen om samen te werken. De Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool Van Hall Larenstein, Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool hebben via het Sectorplan Noord de handen ineen geslagen. Vanuit het thema ondernemerschap is de stap gezet naar de ontwikkeling van een TopProgramma Ondernemerschap.

Voor wie is het?

De Noorderlingen is voor ambitieuze en ondernemende studenten uit Noord-Nederland. Het is een uitdagend traject voor studenten die hun ondernemersidee willen omzetten naar een eigen bedrijf of met hun huidige bedrijf willen groeien. Hierbij worden ze gecoacht en geadviseerd door ondernemers en professionals uit het werkveld. De Noorderlingen is een onderwijsprogramma van een half jaar en gaat van start in september 2013.

Partners

De Noorderlingen zijn sterk verbonden met het bedrijfsleven en organisaties in de drie noordelijke provincies. Vanuit Stichting De Noorderlingen worden activiteiten uitgevoerd ter ondersteuning van het onderwijsprogramma. Daarnaast zal de Stichting zich bezig houden met bevordering en stimulatie van ondernemerschap bij docenten en studenten in het algemeen.

Partners van De Noorderlingen coachen de deelnemers en delen hun expertise en netwerk. Met als doel het bevorderen van ondernemerschap in het noorden. Deelnemers aan het programma worden gecoacht door een noordelijke ondernemer en krijgen advies op maat van de adviseurs en experts die gezamenlijk de Stichting hebben opgezet.

Ga naar de website van De Noorderlingen!