Sterc op MODX campagne

 

Sterc is al een aantal jaren actief aan de frontlinie van MODX promotie. Na het behalen van het MODX Agency Partnership is alles echter in een stroomversnelling geraakt.

MODX Presentaties
In de twee weken na ons MODX partnership heeft Gauke Pieter een presentatie gehouden op de MediaCT Friday Afternoon Session, kortweg FAS. Deze presentatie was door iedereen te bezoeken en werd daarnaast gestreamd via Ustream. Samen waren er bijna 40 kijkers en dat was een erg goede opkomst voor een eerste presentatie over een CMS wat bij heel veel mensen nog onbekend is.

Overigens is er een opname van de presentatie te vinden op USTREAM en zijn de slides terug te vinden op Slideshare.

Naast de FAS presentatie is er ook een besloten presentatie gedaan bij onze partner Traffic Builders (kortweg TB) in Almere. In tegenstelling tot de FAS presentatie, die vooral op developers was gericht, was de TB-presentatie vooral gericht op end-users en SEO/SEA specialisten.

Feedback
Bij zowel de FAS- als TB-presentatie waren de bezoekers vooral te spreken over Template Variabelen & Form Customization voor het op maat maken van het Content Management Systeem. Daarnaast was de uitstekende, ingebouwde, caching een geliefd onderwerp. De flexibiliteit van MODX op het gebied van templating en het gebruikersgemak mag ik dan natuurlijk niet vergeten.

Ook een lezing over MODX organiseren of bijwonen?
Als MODX Agency Partner geven we je graag meer informatie over de werking van het systeem, zowel voor developers als end-users. Wil je Gauke Pieter Sietzema uitnodigen te spreken bij jullie bedrijf of op een congres? Neem dan contact met hem op via mail of bel naar 0512 36 11 14.