Sterc op de Technische Industriële Vakbeurs

Op de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Hardenberg verbinden alle spelers uit de maakindustrie zich met elkaar om de nieuwe trends en ontwikkelingen in de industrie te ontdekken. Wat doet een internetbureau als Sterc dan op deze beurs?

Dezelfde werkwijze als de maakindustrie

Veel van onze klanten zijn juist die spelers uit de maakindustrie die aanwezig zijn en dat is niet zonder reden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dezelfde werkwijze hanteren als de spelers die ook aanwezig zijn op de TIV. Zo kunnen wij samen met hen ons gereedschap gebruiken - het Sterce Model - om ze te ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van een internationale online marketingstrategie. Niet overtuigd? Wij hebben alle benodigde kennis van de maakindustrie over actuele items als robotisering, lean-manufacturing, keten-engineering, big data, internet of things en internationalisering. Dit alles combineren wij vervolgens met het multichannel open-source Customer Management System (CMS) MODX om alle communicatiemiddelen en ERP-systemen aan elkaar te koppelen. Dat gaat van websites, applicaties, web-to-print oplossingen (o.a. een brochure-generator-tool), SEO en SEA tot en met intranet en narrowcasting. 

Kennisoverdracht

Genoeg over de waarom van onze aanwezigheid - hoog tijd om het over de beurs zelf te hebben. Op de beurs - die bestaat uit vijf hallen in een evenementenhal in Hardenberg - werd al direct helder dat de aanwezige spelers ontzettend divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan Fanuc die haar nieuwe robottoepassingen presenteerde of SKF die een speech gaf over het 'slimmer maken' van de maakindustrie. Daarnaast kwam Dormac met het 5-assig simultaan bewerken en werd er over 3D-printen gesproken. In het kennistheater werden speeches gegeven over Smart Welding, internationaal communiceren en productief economisch versparen. Maar ook workshops over onderwerpen als het ontwerpen van klantspecifieke oplossingen met nieuwe online technologieën, interactief samenwerken met 3D modeling en produceren op de plaats van bestemming of simulatiesoftware.

Genoeg van theorie en behoefte aan praktijk? Ook de nodige machines lieten hun kunstjes zien op een enorm demoplein, een sensatie voor al je zintuigen!

De perfecte fit voor Sterc

Dit alles heeft dezelfde mindset als Sterc. Het delen van kennis, de betrokkenheid en de passie voor de techniek is overal aanwezig. Kortom, een perfecte fit voor Sterc om aanwezig te zijn!

Heb jij nog vragen over onze bevindingen bij de TIV of over wat voor mogelijkheden jouw bedrijf heeft bij Sterc? Ik beantwoord ze graag voor je! Contacteer mij via 06-54616364 of willem@sterc.nl