Sterc en MODX: Gouden samenwerking

 

MODX Gold Strategic Partner. Misschien heb je dit wel eens zien staan op onze website. Maar wat is dit? En wat betekent dit voor onze klanten? Laten we het hier kort over hebben.

Al sinds jaar en dag werken wij nauw samen met MODX. Sterc is dan ook dé MODX specialist van Nederland. In 2011 resulteerde dit in een Agency Partnership. Een jaar later werd Sterc toegevoegd aan ‘The Founders Group’. Een select equipe van professionals waar alleen bedrijven die het dichtst bij MODX staan voor worden uitgenodigd.

Sindsdien is de samenwerking met het groeiend CMS-bedrijf alleen maar verbeterd. Het gevolg hiervan is dat wij onszelf nu ook Gold Partner van MODX mogen noemen. Eén van de grootste voordelen van onze partnerstatus is dat wij hierdoor rechtstreeks contact hebben met de hoofdontwikkelaars. Hierdoor kunnen veranderingen in het systeem sneller worden toegepast. Dit voorkomt nodeloze vertraging, iets waar zowel wij als onze klanten baat bij hebben.

Bij sommige projecten is er meer nodig dan alleen contact met het team van MODX. Soms is er een op maat gemaakte MODX-variant nodig. Onze partnerschap maakt het mogelijk dat wij samen met de hoofdontwikkelaars aan een specifiek project werken. Hierdoor krijgt onze klant ook dan precies krijgt wat hij nodig heeft.
 
Als Gold Partner zijn wij ook altijd als eerste op de hoogte van recente ontwikkelingen omtrent het CMS. Ontwikkelingen waar wij zelf bovendien ook grote invloed op hebben. Zo beschikken wij telkens weer over de nieuwste pre-release versies. Dit geeft ons de kans om te testen en feedback te geven voordat er een versie wordt uitgebracht. Erg handig, want zo groeit MODX altijd door naar de wensen van onze klant.

Een ander voordeel die wij ervaren is de beschikking over kennis die we hebben. Onze vergulden samenwerkingsverband brengt exclusieve toegang tot documentatie en trainingsprogramma’s met zich mee. Bovendien hebben wij een besloten forum voor handen waar verschillende partnerbedrijven op actief zijn. Hier vind ontzettend veel kennisoverdracht plaats en worden problemen samen opgelost. 

Onze MODX Gold Strategic Partnership houdt dus in dat wij toegang hebben tot beta-versies, direct contact met hoofdontwikkelaars en ontzettend veel kennis. Bovendien hebben wij ook invloed op de nieuwste MODX ontwikkelingen. Voor onze klanten betekent dit het uitblijven van onnodige vertraging, altijd een perfect aansluitende CMS en een mooie toekomst met Sterc en MODX.