Publiek blinkt uit bij Stercste man in Surhuisterveen

Surhuisterveen is al vaak het podium geweest voor een Stercste man wedstrijd, met als hoogtepunt de Sterkste man van Nederland 2011. De winnaar van 2011, Jan Wagenaar, gaf vrijdagavond samen met local hero Kelvin de Ruiter een Sterkste man demo, waarin het publiek volop mee mocht doen.

Legende Wout Zijlstra was verantwoordelijk voor de presentatie en liet zelf zien nog over genoeg spieren te beschikken om mee te kunnen met de huidige toppers Jan en Kelvin.

Het publiek kreeg uitgebreid de kans om mee te doen van Wout. Bijna tien mannen én vrouwen deden mee met het onderdeel zandzak gooien. Deze publiekswedstrijd werd bij de dames gewonnen door Cobie Jeeninga en bij de heren was André Coenraadts de sterkste. Zij gingen allebei naar huis met een Stercste man bokaal, aangeboden door organisator Sterc, bureau voor Internet & Marketing.

Na het publiek moesten de sterkste mannen aan de bak op een vijftal onderdelen. Hierbij liet Jan Wagenaar zien dat hij nog steeds de sterkste is, maar was duidelijk dat Kelvin de Ruiter er heel dichtbij zit. De jongeling uit Surhuisterveen klopt nadrukkelijk op de deur van de top van Nederland.

Foto's

Bekijk de foto's in ons facebook album.