Passie voor mensen blij maken met Roel

Met passie en vakmanschap maakt Sterc het verschil. Dat wij passie hebben voor onze digitale ambacht weet iedereen, maar natuurlijk hebben wij ook veel andere inspirerende passies naast de digitale ambacht. Regelmatig deelt iemand uit ons Sterce team waar hij of zij gepassioneerd over is. Deze week: Roel!

 

Mensen blij maken

De aftrap van de rubriek is genomen door onze Roel met wel een hele speciale passie. Zijn passie is namelijk niet makkelijk uit te drukken, maar zelf doet hij een sterce poging: "Mensen blij maken met wat ik wil bereiken". Dat klinkt misschien wel een beetje vaag, maar al snel is duidelijk wat dat precies inhoudt.

Internet of Things

Hij helpt mensen met het makkelijk maken van alledaagse dingen. Wat dát dan precies is? Roel kan iets ontwerpen, maken of regelen en wil jou daarmee blijmaken! Dat maakt hem weer blij. Denk aan het wegwerken van een afstandsbediening: het omtoveren tot alleskunner. Lichten uitdoen, zappen op tv, openhaard aan, gordijnen dichtdoen of een magnetron aanzetten en dat allemaal met een iPhone. Roel's afstandsbediening kan echt alles! Een typisch voorbeeld van Internet of Things

Wow, kán dat?!?

Deze fantastische passie wordt sterc onderhouden door anderen. "Het is geweldig dat je dingen kunt doen waarvan mensen gaan springen van vreugde en bijna schreeuwen - wow, kán dat?!?", aldus Roel. En eh, hoe komt hij op die nieuwe oplossingen? Hij maakt van domme dingen niet-domme dingen. Staat op internet een plaatje van een PlayStation? Dan maakt hij met CSS een complete PlayStation na met brandende lampjes en een uitschuifbare disc. En zo gaat dat eigenlijk met alles wel. 

Naast het helpen van anderen wordt gelukkig ook nog wel aandacht besteed aan voetbal, gamen en terrasjes. Ook belangrijk natuurlijk :) Nu Roel van huur- naar koophuis gaat kan er eindelijk van alles in het huis Internet-of-things-proof gemaakt worden!