Passie voor haken met Lotte

Met passie en vakmanschap maakt Sterc het verschil. Dat wij passie hebben voor onze digitale ambacht weet iedereen, maar natuurlijk hebben wij ook veel andere inspirerende passies naast de digitale ambacht. Regelmatig deelt iemand uit ons Sterce team waar hij of zij gepassioneerd over is. Deze week: Lotte!

Het oude omaatje ;)

Wanneer ik Lotte vraag naar wat haar passie is, dan denkt ze even na. Uit zoveel dingen die je doet is het altijd moeilijk om dat ene te vinden waar je écht het meest plezier of voldoening uit haalt. Al snel komt haar passie dan toch naar boven: "haken!", zegt Lotte en vervolgens "Oud omaatje ben ik, hè?". 

Do-it-yourself blogger

Haken dus. Ze maakt van alles. Babyschoentjes, rokjes, sjaals, dekens, kleedjes, ga zo maar door. Het leuke is dat ze het niet alleen maar haakt, maar er ook nog eens over blogt! Hét bewijs dat het echt haar passie is! Met haar haakrecepten, 'do-it-yourself'-tutorials, wil Lotte anderen inspireren om ook te beginnen met haken en dat het niet alleen maar voor oude omaatjes is, maar voor iedereen.

Passie en ambacht

Trots is ze het meest op haar zelfgehaakte dekentje. Hoelang duurt het haken? Denk aan 3 uur voor de babyschoentjes en een week lang in de avond voor het grotere werk met meer detail. Nu denk je vast dat het hele huis al vol ligt met gehaakte prachten. Niets is minder waar: ze geeft alles weg aan vrienden en familie. Een Sterc voorbeeld van passie en ambacht. 

Ook best wel stoer

Oud omaatje of niet: dat ze ook op motorrijles zit laat zien dat ze daarnaast ook best wel stoer kan zijn. En oh ja, wil je ook beginnen met haken? Bezoek dan haar toffe blog Haakrecepten.nl

P.S. Wil je zelf ook zoiets schitterends gehaakt hebben? Met alle liefde maakt Lotte speciaal voor jou een haakwerkje!