Opening nieuwe pand Sterc ongekend geslaagd

 

In en rond het voormalig bedrijfspand Vos Logistics / de Bruin (op de kruising van Lauwersweg en Groningerstraat) was het vrijdag 8 oktober een opvallende drukte. Op het grote parkeerterrein, waar tegenwoordig incidenteel nog wel eens een vrachtwagen staat, was het afgelopen vrijdag weer eens zoeken naar een parkeerplaats.

Sterc, bureau voor internet marketing had zijn oog op het leegstaande en schitterend gelegen bedrijfspand laten vallen. Het pand aan de Lauwersweg werd in korte tijd grondig gerenoveerd en aangepast aan zijn nieuwe functie. Na een drukke periode doordrenkt met timmerlawaai en verfdampen was het vrijdagmiddag dan tijd voor feest; tijd voor een officiële opening.

Iets voor vieren wandelden de eerste genodigden het pand binnen en in korte tijd was de ruime werkvloer geheel bezet met gezellig kletsende gasten. Om 17 uur heette Hendrik Jan Hofstede, mede-eigenaar van Sterc, met een speech iedereen hartelijk welkom, waarna burgemeester van der Zwan de eer kreeg om samen met alle aanwezigen een toost uit te brengen op de nieuwe en bruisende activiteiten in dit fraaie pand.