Opening Innovatiehuis Lauwersdelta

 

Op donderdagmiddag 30 mei 2013 vindt rond 15:30 de officiële opening van Innovatiehuis Lauwersdelta plaats. De uitnodigingen voor dit evenement worden binnenkort verstuurd en er worden vele gasten verwacht!

 

Wil jij erbij zijn? Noteer de datum dan alvast in je agenda en abonneer je hier op de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt vervolgens tijdig een persoonlijke uitnodiging met de exacte tijdstippen en het programma.

 

Wat is Innovatiehuis Lauwersdelta?

Innovatiehuis Lauwersdelta in Buitenpost biedt een inspirerende werkomgeving aan ambitieuze en vernieuwende ondernemingen uit Noordoost-Fryslân en het Westerkwartier. Nieuwe en bestaande innovatieve MKB-ondernemingen kunnen er elkaar stimuleren en versterken en zo doorgroeien. Innovatiehuis Lauwersdelta is daarnaast een regionaal kennis- en netwerkcentrum dat openstaat voor alle ondernemers en ondernemende geesten.

Regionaal netwerkevent

De officiële opening van Innovatiehuis Lauwersdelta wordt gecombineerd met KafeeNOF. Begonnen als netwerkgelegenheid voor burgers, ondernemers en overheden is KafeeNOF inmiddels een vaste waarde geworden in de regio. De Rabobank presenteert daarnaast haar onlangs geopende virtuele loket. Hier kunnen relaties ervaring opdoen met innovatief bankieren en ondermeer via een video-verbinding een gesprek met de bank aangaan. 

Vanzelfsprekend zal er veel ruimte zijn om kennis te maken én kennis te delen. Graag tot donderdag 30 mei!

Zie tevens de website www.lauwersdelta.nl en volg Innovatiehuis Lauwersdelta via LinkedInTwitter en Facebook.