Open Stercste man van Friesland 2012

 

Wie wordt de Stercste man van Friesland 2012?

Na het grote succes van de Sterkste man van Nederland 2011 barst er 25 augustus voor de vierde keer een ware strijd der titanen los in Surhuisterveen. Tijdens een open kampioenschap wordt er op de Kolk gestreden om de titel "Stercste man van Friesland 2012".

De afgelopen 3 jaar werden er al heel wat vrachtwagens getrokken en kilo's getild in Surhuisterveen. Een van de hoogtepunten was het evenement 'Sterkste man van Nederland 2011', wat meerdere malen op RTL 7 is uitgezonden. "We kunnen de zomer van 2012 natuurlijk niet laten voorbij gaan zonder een Stercste man te huldigen in Surhuisterveen," aldus organisator Hendrik Jan Hofstede van Sterc. "Het evenement blijkt jaar na jaar weer een publiekstrekker, iets waar we erg trots op zijn als organisatie."

Onze sterke Feanster Kelvin de Ruiter, die tijdens eerdere Stercste man wedstijden met de eerste prijs naar huis ging, strijdt ook dit jaar weer mee om de titel. De deelnemers moeten zichzelf zien te bewijzen tijdens zes loodzware onderdelen zoals vrachtwagen trekken, wheelflips, strength stones en Timberwalk.

Het evenement dat dit jaar wederom gepresenteerd wordt door Wout Zijlstra, is gratis toegankelijk en begint om 13.00 op de Kolk in Surhuisterveen. Wil je ook deelnemen aan de "Stercste man van Friesland 2012"? Geef je dan snel op door een mail naar hj@sterc.nl te sturen! De Stercste man van Friesland is een initiatief van Sterc, bureau voor internet & marketing in samenwerking met H&I Surhuisterveen.