Nieuwe domein extensies beschikbaar

In 2014 vindt een grote verandering op internet plaats. Het internet wordt namelijk uitgebreid met honderden nieuwe domein extensies. Zo kunnen er domeinnamen geregistreerd worden die perfect aansluiten bij jouw vakgebied. De nieuwe extensies zijn een aanvulling op de bekende extensies als .nl, .com, en .net.

Enkele voorbeelden van de nieuwe domein extensies zijn de .shop, .online & .app. Voor bedrijven en organisaties biedt dit mogelijkheden. Inmiddels zijn de eerste extensies te verkrijgen. In de loop van de tijd zullen er steeds meer extensies beschikbaar komen. Ook de provincie Friesland krijgt zijn eigen domein extensie .FRL. De eerste websites met .frl als extensie zouden binnen een paar maanden moeten verschijnen.

Er komen elke week nieuwe extensies bij! Door dit in de gaten te houden kun je dus voorkomen dat anderen er met jouw bedrijfs-, product-, of merknaam vandoor gaan! Een sterke domeinnaam biedt vele voordelen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Dit is dus een grote kans om een sterke domeinnaam te registeren. Enkele voorbeelden van domein extensies die nu al beschikbaar zijn

 .academy  .bike  .builders .camera
 .center  .company  .computer  .domains
 .photos  .email  .guru  .land
 .menu  .support  .tips  .zone

 

 

 

 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!