'Nederlands' Stercste Junior 2010

In het centrum van Surhuisterveen vindt op 29 mei a.s. van 13.00 uur tot 17.00 uur de strijd om de felbegeerde titel 'Stercste junior van Nederland 2010' plaats. Presentatie door niemand minder dan Wout Zijlstra!

SURHUISTERVEEN – Op zaterdag 29 mei a.s. wordt in Surhuisterveen beslist wie zich de Stercste Junior van Nederland mag noemen. Ruim 20 deelnemers uit heel Nederland binden de strijd aan op onderdelen als vrachtwagentrekken, hoog gooien, boomstam tillen, stones of strenght en timberwalk. Ook voor het publiek is er een onderdeel te beoefenen, maar welke dat blijft een verrassing.

Vanwege het grote succes van het evenement 'Stercste man 2009', haalt initiatiefnemer en organisator internet marketingbureau Sterc dit jaar het Nederlands kampioenschap 'Stercste Junior 2010' naar Surhuisterveen. “Vorig jaar was een spectaculaire en geslaagde dag, dat willen we dit jaar overtreffen met een officieel Nederlands Kampioenschap”, geeft Hendrik Jan Hofstede, mede-eigenaar van Sterc aan. “De deelnemers zijn qua kracht gewaagd aan elkaar, dus dat belooft een spannende wedstrijd te worden!”.

Naast Sterc wordt het evenement mede mogelijk gemaakt door Loonbedrijf Luimstra, Time-Out Sport Surhuisterveen en Brasserie Kolkzicht. Het spektakel vindt plaats op zaterdag 29 mei, van 13.00 uur tot 17.00 op de Kolk, de winkelstraat van Surhuisterveen, waarbij niet uitgesloten wordt dat het evenement enigszins uitloopt. Toegang is gratis.