Muddy Monsters Attack Ameland!

 

Muddy Monsters Attack Ameland! Dé nieuwe iPhone game nu in app store!

Samen met Triangle Studios ontwikkelde Sterc het strategische spel voor VVV Ameland. Het ontwerp van de Muddy monsters lag in handen van Sterc en Triangle Studios deed de technische realisatie.

De game is een applicatie voor de iPhone en kan via de App Store gedownload worden. Zo heb je de game altijd bij je en kun je het bijvoorbeeld spelen op de boot richting Ameland of wanneer je onder de Amelandse vuurtoren op het strand ligt.

De vuurtoren van Ameland heeft een belangrijke rol in de game. De Wadblubbers proberen het licht van de vuurtoren namelijk te doven, omdat zij zich al jaren aan het licht ergeren. Aan de speler de taak om samen met de Anti-wadblubbers het mooie Ameland te beschermen tegen deze blubberachtige gedrochten!

VVV Ameland is het eerste toeristisch bureau dat op deze manier promotie maakt voor haar gebied. "Wij hebben de game bedacht om mensen op een leuke, innovatieve en zeer vernieuwde manier kennis te laten maken ons eiland. Er zitten allerlei karakters in de game verwerkt die te maken hebben met Ameland. Ook de locaties zullen velen herkennen: het spel speelt zich namelijk af op het eiland en op een boot," aldus Cinto Prosperi, directeur van VVV Ameland.

Muddy Monsters Attack Ameland is momenteel verkrijgbaar met een introductiekorting van 50%! Nieuwsgierig geworden naar de game? Kijk voor meer informatie op www.vvvameland.nl/mmaa