MODXpo 2015 München

Zoals je inmiddels al weet maken wij bij Sterc gebruik van het open-source CMS MODX. Jaarlijks wordt hiervoor een conferentie georganiseerd waar allerlei MODX fanatici een tweedaagse verzameling aan keynotes, workshops en andere toffe sessies organiseren. Denk hierbij aan best practices, MODX beveiliging, websiteverbeteringen en veel meer. Dit jaar vindt de MODXpo plaats op 21 en 22 november in München, Duitsland.

Gauke Pieter als spreker

Dit jaar zal ook onze eigen Gauke Pieter spreken over het Slim-framework: de fundering van de verwachte MODX 3.0! Voor de toekomst van het CMS dus van grote waarde. Zo hopen wij onze kennis over te kunnen dragen aan alle MODX fanatici en vooral ook te leren van anderen. Denk aan Mark Hamstra, Anselm Hannemann, Steven James McLean, Susan Ottwell, Mark Willis, Graeme Leighfield, Hans Christian Reinl en Menno Pietersen. Genoeg experts om heel wat dagen mee te vullen!

Ook geïnteresseerd? 

Ben je geïnteresseerd in het bijwonen van de MODXpo 2015? Ga naar de pagina van MODXpo en geef een suggestie over welk onderwerp jij nog meer wilt weten. We zien je op 21 en 22 november in München!