MODX wint publieksprijs!

Op 15 oktober heeft MODX een People’s Choice Award in de categorie Best Open Source CMS 2013 gewonnen. Deze publieksprijs is een onderdeel van de Critics Choice CMS Awards. De awards zijn in het leven geroepen om de beste content management systemen onder de aandacht te brengen. 

Naast MODX waren er nog vier andere systemen genomineerd. De overige kanshebbers waren Liferay, DNN Platform, e107 en Processwire. Zowel de genomineerden als de winnaar werden gekozen door het publiek.

Geweldig CMS

Volgens de aankondigingspagina is MODX een geweldig CMS die een overvloed aan features aanbiedt voor mensen die op zoek zijn naar gratis kwaliteitssoftware. Een beschrijving waar wij van Sterc ons helemaal in kunnen vinden.

MODX is nog steeds in de running om (net als vorig jaar) Critic’s Choice Winner te worden in de categorie: Beste Open Source CMS. Hierbij worden de vijf genomineerden door een jurypanel beoordeelt. De winnaar hiervan wordt eind dit jaar bekend gemaakt.

 

Sterc & MODX

Bij Sterc werken wij al jaren met MODX. Wegens onze expertise heeft MODX ons zelfs benoemd tot Gold Strategic & Founding Partner. Iets wat geen enkel ander bedrijf in Nederland kan zeggen. Sterc is dan ook dé MODX specialist van Nederland. Meer weten over Sterc en MODX?

Bron: modx.com