MODX opnieuw genomineerd voor beste CMS


Vorig jaar heeft MODX een People’s Choice Award in de categorie Best Open Source CMS 2013 gewonnen. 
In 2012 won MODX al een Critic's Choice Awards voor Best Open Source CMS. Ook dit jaar is MODX genomineerd voor een People's Choice Award voor Best Open Source PHP CMS. Dit is een belangrijke categorie van de Critic's Choice CMS Awards. De awards zijn in het leven geroepen om de beste content management systemen onder de aandacht te brengen. Het publiek bepaalt zowel de genomineerden als de winnaars van de publieksprijs. Daarnaast maken genomineerden ook kans om Critic’s Choice Winner te worden. Hierbij worden de winnaars gekozen door een vakjury.

Stemmen

Je kunt tot en met 17 oktober stemmen op jouw favorieten. De winnaars worden op 18 oktober bekend gemaakt. Breng voor die tijd je stem uit en maak kans op een splinternieuwe Chromebook! 

Sterc & MODX

Sterc is al jaren nauw verbonden met MODX. De Sterce mensen bij ons op kantoor zijn stuk voor stuk groot fan van het opensource CMS. Het is daarom geen verrassing dat MODX op al onze stemlijstjes te vinden is. Maar daar blijft het niet bij. Naast "liefhebber van" zijn wij ook de enige MODX Gold Strategic & Founding Partner van Nederland. Dit vanwege onze expertise die is voortgekomen uit jarenlange samenwerking. Wil jij meer weten over MODX? Dan zit je bij ons wel goed ;-).