Leuk #53

Leuke weetjes, interessante updates en vrijdagmiddag humor! Dit deelt Sterc al jaren met elkaar. Elkaars geest wekelijks voeden met kennis en vooral plezier. Zo blijven we groeien in ons vak, zo blijven we groeien als team. 

 

Linkbuilding
14 manieren om "anders" aandacht & links te verzamelen. Lees: dat is leuk & daar wil ik wel spontaan naar linken


Het mooiste cadeautje van het leven: een glimlach
Dat je in je leven niet moet verwachten dat al jouw goede daden zich na verloop van tijd wel terugbetalen, bewijst dit filmpje. Zo simpel is het!


Wat je als ondernemer van een concert kunt leren
Tim Knol stelde zich kwetsbaar op. Je kwetsbare kant laten zien? Zijn je klanten daar wel in geïnteresseerd? Realiseer je dan dat  internet een heel afstandelijk medium is.

 

Het meest onleesbare blogartikel ooit
Dit artikel bevat geen enkele structuur. En dus is de leesbaarheid nihil. Webteksten moeten scanbaar zijn. Je bezoeker gaat echt niet van A tot Z jouw verhaal lezen!


Wordt Google+ afgeslankt?
Volgens dit bericht van Techcrunch doet Google+ niet langer mee aan de concurrentiestrijd met sociale netwerken als Facebook en Twitter. Wat denk jij? 

 


E-mailmarketing
E-mailmarketing is het beste kanaal om op dit moment in te investeren. 68 Procent van de marketeers zegt via e-mail een goede of uitstekende ROI te behalen.

Van elkaar kunnen we leren, dus ook van jou! Leuke inbreng die je graag wilt overdragen aan ons en de wereld? Stuur dit dan in een e-mail naar leuk@sterc.nl met een toffe headliner!