Leuk #52

Leuke weetjes, interessante updates en vrijdagmiddag humor! Dit deelt Sterc al jaren met elkaar. Elkaars geest wekelijks voeden met kennis en vooral plezier. Zo blijven we groeien in ons vak, zo blijven we groeien als team. Google Universal Analytics 
Universal Analytics (BETA) introduceert een reeks nieuwe functies voor het verzamelen en organiseren van gegevens in uw Google Analytics-account.


Overzicht 1 april grappen 2014
Op 1 april worden er door verschillende bedrijven weer heel veel grappen uitgehaald.
  

6 tips om het effect van mobiel te meten
Meer dan 10 miljoen Nederlanders hebben via hun mobiel toegang tot internet. Consumenten doen meer dan wij weten/meten. Zorg dat je alles kan meten.


Google Analytics in real life
Wat als afrekenen in een winkel net zo zou gaan als in een webshop?  Youtube:  Online Checkout, Landings Page Optimization & Site Search


Verplichte webformulieren
Hoe behandel je klanten in de laatste stappen van een (koop)proces op je website?Is je website een verleider of heeft hij vuile handen?

Overtuigend schrijven
Hoe overtuig je mensen om een open dag van een crematorium te bezoeken? Met een enthousiast radio spotje? Kom zelf ervaren en beleven... 

Google Plus toont hoe vaak je content is bekeken
In eerste instantie dacht men nog aan een uitgebreide 1 aprilgrap, maar dit blijkt niet het geval. Egotripperij of toegevoegde waarde?


Van elkaar kunnen we leren, dus ook van jou! Leuke inbreng die je graag wilt overdragen aan ons en de wereld? Stuur dit dan in een e-mail naar leuk@sterc.nl met een toffe headliner!