Leuk #51

Leuke weetjes, interessante updates en vrijdagmiddag humor! Dit deelt Sterc al jaren met elkaar. Elkaars geest wekelijks voeden met kennis en vooral plezier. Zo blijven we groeien in ons vak, zo blijven we groeien als team. 

Twitter = Jarig!
Twitter bestaat deze week 8 jaar. Om dit te vieren is er een tool online gezet om je eerste tweet terug te vinden! Wat was jouw eerste tweet?

 

Profielfoto: close-up of veraf?
Hoe belangrijk is een goede profiel foto? Zonder dat je je dat realiseert, kan je foto zorgen voor een totaal verkeerde indruk. Lees waar een goede profiel foto aan moet voldoen.

 

10 tips voor Google Analytics
We kijken naar rapporten met bezoekcijfers, bouncepercentages en conversies. Toch zitten er in Google Analytics handige rapporten en functies die veel mensen niet kennen.Nieuwe Layout Facebook op IOS
Facebook is begonnen met de uitrol van weer een nieuwe manier om een persoonlijk profiel weer te geven op IOS apparaten. Lees hier het hele artikel.


Wijziging op uw bedrijfspagina LinkedIn 
De bedrijfspagina's op LinkedIn gaat aangepast worden. Zo zal het tabblad producten en service verdwijnen. Hiervoor in plaats komt de Showcase Page.

 

Landingspagina optimaliseren
Leren hoe je een A+ landingspagina kunt maken? Elke pagina is verschillend omdat dedoelen per pagina verschillend zijn. Hier 8 geniale voorbeelden die je kunnen helpen!

 

De "onzichtbare" overtuigingskracht van Obama
Jon Favreau schreef 8 jaar lang de speeches van Barack Obama. Favreau deelde een aantal lessen die hij leerde van Barack Obama over schrijven en overtuigen.

 

Overtuigende tekst schrijven?
De overtuigingskracht ervan zit niet alleen aan de oppervlakte maar zit ook onderhuids, in de spieren en het skelet. Lees de verborgen verleiders.

 

Call to action
Hoe schrijf je een doeltreffende call to action? Er zijn verschillende manieren om je call to action te verhogen. Deze methode leverde 24% meer kliks op!

 

Van elkaar kunnen we leren, dus ook van jou! Leuke inbreng die je graag wilt overdragen aan ons en de wereld? Stuur dit dan in een e-mail naar leuk@sterc.nl met een toffe headliner!