Koeien die big data leveren

Big data is overal, zelfs bij koeien! Dat werd afgelopen vrijdag duidelijk gemaakt tijdens de eerste werkconferentie van High Tech Systems & Materials Noord Nederland (HTSM-NN) in Assen.

Als internetmarketing bureau zijn wij dagelijks bezig met big data met behulp van Google Analytics en Klipfolio, maar tijdens de HTSM-NN werd nog maar eens duidelijk gemaakt dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn voor het verkrijgen van data. “The sky is the limit” is hier verre van waar, want alleen je eigen creativiteit staat je in de weg bij het verkrijgen van meer data.

De HTSM-NN werkconferentie werd afgesloten met 4 pitches, waarbij de pitch van Delta Instruments opviel, omdat ze hun data over koeien sterk hadden verbeterd met een stuk innovatie. Met behulp van nieuwe analyse methodes en materieel staan de gewoonlijke 4 data meetpunten in schril contrast met de duizenden meetpunten die nu ter beschikking staan. Dankzij deze nieuwe data wordt de melk beter en de koeien een stuk gelukkiger, want ook hun gezondheid wordt in de gaten gehouden.

Ben je op zoek naar big data om op basis van cijfers je internetmarketing activiteiten te sturen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze big data experts op 0512-361114 of vul ons contact formulier in.